Maďarsko, Lucembursko a Chorvatsko: největší vrcholy v oblasti nemovitostí

V loňském roce se světové nemovitosti vyznačovaly silným obecným nárůstem cen. Díky velmi vysoké poptávce, zejména u některých typů nemovitostí. Ale vyčnívat ze zbytku zemí světa, vyjdou Maďarsko, Lucembursko a Chorvatsko. Tři skutečnosti, zcela odlišné, které však dosáhly podobných přemrštěných výsledků.
Stručně řečeno, pokud jste připraveni, podáme vám informace o vývoji nemovitostí v průběhu těchto zemí v roce 2019!

Podle naší analýzy se Maďarsko řadí na první místo v žebříčku žebříčku a díky meziročnímu růstu o 15,4% bylo podporováno solidní ekonomikou. Také z důvodu velmi nízkých hypotečních sazeb, růstu mezd a zavedení politik zaměřených na přijímání různých státních dotací.
Podobná situace v posledních letech, která se však zdá být ochlazena, je situace ve Slovinsku, které se umístilo na 18. místě a Malta (22.). Patovou situaci bezpochyby generovaly faktory opačné k těm, které umožňovaly oživení Maďarska. Nejprve proto přítomnost slabé ekonomické dynamiky, následovaná obecnými obavami týkajícími se ekonomické dostupnosti. Pokles cestovního ruchu je nepochybně bodem, který se dotkl historických minim.

Ale pokračujme s nejlepšími zeměmi! Lucembursko je na druhém místě v našem žebříčku s (pozitivní) změnou, pokud jde o ceny, ale také o 11% tržby ve srovnání s loňským rokem. Za posledních šest měsíců bylo měsíčně zaznamenáno dalších šest procentních bodů a 5 za poslední čtvrtletí! Lucemburské bohatství, které podle všeho nezmizí, závisí na křižovatce pro mnoho turistů a diplomatů.

V neposlední řadě je to nádherné Chorvatsko. Opravdu, několikrát jsme hovořili o této zemi, jako o jedné z nejkrásnějších, v níž se pohybovat nebo jednoduše strávit jednoduché období prázdnin. Chorvatsko je bohaté na jedinečnou přírodu a je jedním z míst s nejvyšším vrcholem v cenách nemovitostí. Procentní údaje se v loňském roce pohybují kolem 10,4% (více než v roce 2018). V posledním pololetí je však tento procentní podíl 6,2 procentního bodu av neposlední řadě pěkný 2,7% v posledním čtvrtletí roku 2019.

Místo, které je nejvíce ovlivněno velkou chorvatskou viditelností, je bezpochyby Řecko. Díky své vlastní historii a přírodní kráse se nemůže objevit v Chorvatsku. Pravděpodobně kvůli nedávnému odchodu z Evropské unie.

Co můžeme říci, naše pozadí o situaci v těchto zemích končí zde. Je zřejmé, že nelze předpovědět, jak se bude nemovitost vyvíjet. Ale pokud jste zvědaví, že se chcete dozvědět více, stačí zůstat na našem portálu Realigro!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB