Jaké jsou vaše průběžné výdaje s výnosovými vlastnostmi?

Mnoho lidí si myslí, že jakmile je vaše nemovitost pronajata, máte dobré jít. To není nutně pravda, pokud jde o vlastnictví pronájmu nemovitosti. Pamatujte, s odměnou; přijde odpovědnost. Existuje několik probíhajících výdajů, které musíte vzít v úvahu, pokud jde o příjmové vlastnosti. Z dlouhodobého hlediska, pokud provozujete příjmovou nemovitost, která stále vytváří příjmy, jste dobrým investorem. Chcete se ujistit, že jste vždy vytvářeli kapitál a vaše výdaje jsou pokryty. Příjmová nemovitost je majetek, který vytváří příjem po zaplacení všech výdajů. Tento článek vám ukáže probíhající výdaje, za které budete zodpovědní i poté, co bude váš majetek pronajat.

• Opravy a údržba:

Ačkoli to nebylo nutně vaší vina, jste stále odpovědní za nějakou údržbu a opravu, pokud jde o vlastnictví majetku. V závislosti na tom, kolik peněz byste si měli vyhradit pro takové povinnosti, záleží na věku vašeho pronájmu nemovitosti, na klimatu, kde se vaše nemovitost nachází (výskyty mateřské přírody), na to, jak si nájemce stará o majetek a zda má domácí zvířata, a aktuální stav nemovitosti, kterou jste zakoupili. Měli byste odhadnout, co by bylo potřeba opravit nebo zachovat při prvním zakoupení nemovitosti, což by vám mělo dát lepší představu o tom, kolik budete muset investovat do ní a dát stranou dál.

• Renovace:

V závislosti na tom, zda jste si koupili nový dům nebo starší dům, který je třeba opravit trochu, budete muset v budoucnu ušetřit peníze na renovaci. Lidé chtějí žít v místě, které je stále aktuální; proto je důležité pokračovat v aktualizaci svého místa. Nejen, že zvyšujete hodnotu svého majetku, ale můžete také získat více peněz od vašich nájemníků! Vždy je to pro každého!

• Daň z nemovitosti:

Daň z nemovitosti je vždy něco, na co se majitel musí postarat. Daň, kterou budete muset zaplatit jako pronajímatel, je založen na oblasti, ve které žijete. Podle toho, zda se nacházíte ve velkém městě, mohou být vaše daně vyšší než ve venkovských oblastech. Měli byste se vždy podívat do vašich daní před tím, než si koupíte nemovitost a pamatujete si, že daně se zvyšují - zvláště pokud se nacházíte v oblasti nebo oblasti, která roste.

• správa nemovitostí:

Pokud jste velký investor a vlastníte několik pronájmů nemovitostí, možná budete chtít investovat do společnosti pro správu nemovitostí, která se může o vás postarat. Chtěli byste se ujistit, že vaše místo je stará a jestliže jste příliš zaneprázdněni, abyste to udělali sami; to by mohlo být pro vás dobrá volba. Byť přítomen znamená, že vaši nájemníci budou šťastní, což je výhodné pro každého. Nešťastní nájemci nebudou ve vašem majetku zůstat dlouho; proto je třeba vědět včas.


Dokud jste připraveni a vzali jste v úvahu všechny své výdaje, vlastnit nájemní nemovitosti je skvělou cestou pro pasivní příjmové toky. Nikdy nemůžete pokazit vlastnictví majetku. Pokud hledáte nové příjmové vlastnosti, máme v Realigro Real Estate nemovitosti po celém světě.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB