Nemovitosti a logistika: ideální kombinace pro rok 2019

Jak víme, sektor nemovitostí je dobře propojen s dalšími ekonomickými a finančními oblastmi společnosti. Zejména na italském poloostrově se mezi nemovitostmi a logistikou objevuje dokonalé spojení. A pak se pokusme jít do detailu, ale především abychom pochopili, jak zajímavé a pohodlné je investovat do „Bella Italia“.

Z průzkumu společnosti CBRE vyplývá, že „Investor Intentions“ na vzorku italských a zahraničních investorů v oblasti nemovitostí ukázaly, že v tomto roce nebudou investiční záměry jistě omezeny celkovým zpomalením, které zasáhlo ekonomiku. Ital. Opravdu.

 Přítomnost extrémně příznivých úrokových sazeb a ekonomického cyklu, který slibuje, že bude osvobozena od určitých negativních šoků, bude mít více než pozitivní dopad i na trhu s cihlami. Itálie neztratila své kouzlo v posledních letech, navzdory obdobím extrémních obtíží, až do bodu, kdy přitahuje (stále) mnoho zahraničních investorů a turistů.

Jak se ale rozhodli, že své zdroje využijí? Při analýze jednotlivých sektorů přinesly hotely v roce 2019 kapitál ve výši přibližně 1 320 miliard eur. Očekává se, že růstové objemy zaručené mezinárodními investory, zejména ve prospěch velkých hotelových společností.

Jaká je tedy zásadní role logistiky?
Čísla hovoří samy za sebe: 18,45% investic je věnováno tomuto sektoru, především v souvislosti s kancelářským sektorem, který zajišťuje konsolidaci trendů spojených s kancelářemi a servisem.

Mezi rezidenčními nemovitostmi se objevují „multi-rodinné“, „soužití“ a „mikro žijící“, nové formáty, které stále více ovlivňují i nejmladší investory.

Jaké jsou nejaktivnější města v této oblasti? Dvě hlavní města samozřejmě: Řím a Milán.
Ve skutečnosti se v těchto dvou oblastech objevují luxusní segmenty, a to i na realitním trhu, s významnými projekty územní přestavby doplněnými novými rozvojovými příležitostmi. 69% respondentů uvedlo, že segment "student" se zřejmě stane prvotřídní třídou aktiv. Velký zájem je také o zdravotní péči, která loni přesáhla 6% a více o dva procentní body. Proč je italský realitní trh stále přitažlivější pro zahraniční investory?

Nepochybně kvůli nízké porodnosti, která je odhalena s časným stárnutím populace.

Přestavba je proto heslem tohoto ročníku, ale především klíčem k tomu, aby byl italský trh s nemovitostmi ještě atraktivnější a vítěznější než jeho konkurenti.

Můžeme říci, že doufáme, že tyto údaje mohou být stále více povzbudivé, a to i pro ostatní ekonomiky tohoto odvětví, což umožní opětovné spuštění, které může zahrnovat i další oblasti společnosti.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB