Proč havaruje nemovitost v New Yorku?

Často se říká, že Amerika je tak silná moc, že ovlivňuje jiné národy světa. Právě zde začala vážná hospodářská krize, která zasáhla celou planetu.

 Obdobně i v oblasti realitního trhu došlo k podstatným změnám. Tentokrát však byl účinek rozhodně opačný. No ano. Domino efekt nezpůsobil evropský kontinent, ale Londýn!

Abychom lépe porozuměli tomu, jak se tato situace vyvíjí a jak se stále vyvíjí, je třeba udělat krok zpět a analyzovat celkovou hospodářskou a finanční situaci.
Každá hlavní světová moc je rozdělena takto: elitní a místní vlastnosti. Toto rozdělení na makro nám umožňuje poskytnout první, ale důležitý obrázek sektoru nemovitostí.

Ve skutečnosti, protože jsou dvě hlavní kategorie zákazníků, nebude těžké pochopit, jak existují dva různé přístupy k nákupu nemovitosti, která proto patří do luxusního segmentu nebo do standardního segmentu.
 To, co se stalo v Londýně, bylo opravdu silné vyrovnání obou segmentů.

Vzhledem k tomu, že se Brexit tolik bojí a mnozí doufali, již nebylo možné určit dobře definovaný kanál, k němuž by se měli investoři snažit, aby kupovali. Krize zasáhla jak méně prosperující, tak i bohatší.


Průměrná cena nemovitosti v centru Londýna se ve skutečnosti snížila o 1,5% a v minulém měsíci dosáhla –8 procentních bodů. Abychom se pokusili stabilizovat ceny, je samozřejmě nutné rychle a rychleji posunout objemy. Proto se tržby v posledních měsících zvýšily o 2%.

Navzdory nejistotě způsobené Brexitovým jevem se zdá, že řešení této okolnosti bylo nalezeno.

Jak jsme však již dříve uvedli, společnost Brexit se také podílela na Big Apple v New Yorku, vzhledem k tomu, že odtud přišlo mnoho londýnských investorů.

Vzhledem k cenové výhodě se mnoho lidí rozhodlo investovat do takového nejistého trhu, ale zároveň bylo schopno umožnit kupujícím ziskovou ekonomickou návratnost i v dlouhodobém horizontu.

To vše rozhodně oslabilo trh v New Yorku, který dokonce cítí váhu sezónnosti. Kdy tedy stojí za to investovat do newyorských cihel?
Podle odborníků, jakmile nastanou příznivé situace, protože neexistují spolehlivé předpovědi, které by dokázaly vyhovět realitě skutečností.

Co můžeme říci, doufáme, že tento pat se může stále formovat co nejdříve. Proto v Realigro vás jako vždy zveme, abyste zůstali na našem portálu aktuální, abyste mohli sledovat všechny nejnovější informace a novinky na světovém trhu s nemovitostmi!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB