Metro a trh s nemovitostmi: co se děje ve Vietnamu

Ekonomika je extrémně velký sektor. Bylo by zjednodušující soustředit se výhradně na část celého ekonomického systému společnosti.

Ať už se jedná o zvláště rozvinutý nebo rostoucí stát, není pochyb: každý sektor je úzce spjat s ostatními a ovlivňuje výsledky. Můžeme tedy říci, že správná ekonomická analýza sektoru zaručuje celkový obraz o stavu blahobytu samotného státu. Zvláštním fenoménem, který charakterizuje Vietnam, je vznik spojení mezi dvěma významnými ekonomickými sektory: inovace na úrovni budov a cihel.

 Nedávné akcelerační operace ve výstavbě první linky metra v Ho Chi Minh City, městě pojmenovaném na počest zakladatele Vietnamu Ho Chi Minh, měly pozitivní vliv na vietnamský trh s nemovitostmi. Po letech stagnace, které tento sektor očividně přežily, díky zlepšení výše uvedené infrastruktury se zdá, že ceny okolních budov opět stoupají. Co to znamená v přísně ekonomických termínech?

Zvýšení ceny nemovitosti obvykle vyplývá z kvalitativního zvýšení hodnoty samotného majetku nebo, pokud by sociální situace byla zvláště přísná, představovalo by pravděpodobné řešení proti vládní politice příliš otevřené mezinárodním trhům.

 Druh preventivního protekcionismu. Ale to není ten případ! Oddělení plánování a architektury tohoto města zjistilo, že výstavba mrakodrapů, nákupních center a obytných zón postupovala ruku v ruce s dalšími infrastrukturními projekty, což zaručuje celkové zlepšení samotného metropolitního města.
Hlavní poskytovatel vietnamských realitních služeb předpověděl, že ceny pozemků, které se nacházejí v okruhu 10 minut chůze od stanic metra, by mohly během měsíce zvýšit své ceny až o 20%.
Stejné obyvatelstvo trpí exponenciálním nárůstem, vzhledem k tomu, že město a obecně Vietnam díky těmto politikám orientovaným na rozvoj se staly stále přísnější a konkurenceschopnější s ohledem na potřeby zahraničních investorů.

Současně byla spuštěna řetězová reakce vedená vládou, jejímž cílem bylo vytvořit nové projekty v oblasti nemovitostí, které budou sloužit a obsahovat tento demografický boom, který se objevuje v posledním období tohoto národa.
V procentuálním vyjádření se počet realitních produktů podél vietnamských linek metra zvýšil o 10% více než v jiných oblastech.
Změnilo se také chování investorů: přesunuli jsme se od hledání nájemních smluv k obchodu odvozenému z prodejní smlouvy.

Co říci, opravdu se zdá, že tento rok začal pro tuto zemi velkým způsobem, který je po mnoho let vystaven zvláště obtížným hospodářsko-sociálním situacím.
Doufáme proto, že tyto údaje lze potvrdit iv následujících měsících!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB