Ekonomika a nemovitosti: jak USA podporují nemovitosti

Všichni víme, že Spojené státy byly vždy charakterizovány silnou touhou po nadvládě nad ostatními konkurenty v jakékoli ekonomické oblasti, na kterou odkazujeme. Rozmanitost samotné země v kombinaci s mnoha příležitostmi, které tato země nabízí, zaručují USA privilegované postavení. V sektoru nemovitostí neexistuje žádný stát, který patří do této federace, a který neprovádí vládní politiku zaměřenou právě na dosažení maximálního výnosu z jakékoli činnosti.

Jaká je v současnosti síla států, která jim umožňuje investovat obrovské množství zahraničních portfolií do amerických nemovitostí?

Bez ohledu na místní krásy a slavné národy, které tvoří kontinent, je skutečným centrem aktivace politiky založené na udržení míry kapitalizace stabilních nemovitostí. Výhodná rovnováha mírného růstu s nízkou dlouhodobou inflací umožnila potenciálním kupcům stát se účinnými investory do americké cihly.

Tento průzkum provedený v Severní Americe, CBRE zjistil, že stabilita míry pokrytí bude udržovat stabilní (a tedy pozitivní) trend po zbytek roku 2019, se zvláštním vlivem na hotelnictví.

Podle globálního hlavního ekonoma společnosti CBRE také: „Pokud by na jedné straně měly být analyzovány a nasměrovány silné stránky světové ekonomiky, aby se zabránilo rostoucímu mezinárodnímu napětí v obchodu s Čínou (například) , nepřátelství Perského zálivu a katastrofální vyhlídky, které způsobuje Brexit, mohou eskalovat, na druhé straně je známo, že došlo a existuje takový ekonomický impuls, který zaručuje flexibilitu měnové politiky států schopných udržet ceny nemovitostí.

 Přestože se proto obavy zvýšily, vzhledem k těmto potenciálně nebezpečným situacím v celosvětovém měřítku se zdá, že se investoři vůbec nebojí, a navíc mají i nadále silný zájem na americkém trhu s cihlami.

Podrobně by mělo být zdůrazněno, že míra kapitalizace kanceláří by měla zůstat stabilní jak ve velkých metropolách, tak i v omezenějších realitách, podporovaná silnou poptávkou nájemců po stále větších prostorech, které odpovídají jejich potřebám.

Je zvláštní, že navzdory nejistotě, která vládne svrchovaně, ze sociálně-politického hlediska, je zřejmé, že zájem kupujících se nezměnil, ne-li dokonce zvýšil.

Že tyto politiky jsou tak účinné, že umožňují dlouhodobou rozpočtovou aktivitu na americkém trhu s nemovitostmi? Na tuto otázku nemůžeme odpovědět, ale určitě budeme i nadále sledovat situaci z dlouhodobého hlediska, abychom získali obecný, ale zároveň úplný obraz situace.

Očekává se však, že prodej a podpis leasingových smluv vzroste o 40% více než v loňském roce.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB