New York se ochladí, ale Brooklyn propadne na realitní trh

'' Velké jablko '' se zdá být už tak populární v roce 2019.
Jeden z nejznámějších měst na světě vidí ceny nájemného v rozpadu horkých zón a jedinou oblastí, která umožňuje odtahovat celé město, je čtvrť Brooklynu. Z čeho tato situace vyplývá, ale především proto, že Brooklyn je oblastí více vyhledávaní investory?
 Asi před deseti lety byl Brooklyn schopen "plavat" v moři na trhu s nemovitostmi díky oblasti Manhattanu. Dnes je situace zcela obrácena, neboť velmi důležité společnosti se rozhodly zřídit v této oblasti vlastní právní a pracovní kancelář.
 Podle nedávných statistik si toto okolí sousedí s mnoha profesionály v oblasti nemovitostí, ale také s mnoha potenciálními kupci, což se zdá, že v posledním období mělo nepřiměřený růst. Existuje 450 společností, které zaručily více než 6 500 pracovních míst, a je snadné pochopit, jak a zvlášť kolik lidí bylo z jednoduchých pracovníků přeměněno na bytové investory v Brooklynu nebo jednoduše uzavírat smlouvy.
 Co se týče ostatních okresů New Yorku, zdá se, že pokles je opravdu jeden z nejdramatičtějších v posledních letech.
 Nejhorší procento kolapsu cen a poptávky po smlouvách o nemovitostech bylo zaznamenáno v oblasti East Village (-33%).
Mnoho lidí bylo nuceno snížit své očekávání: nájemné v New Yorku často stojí za to stát asi dvě třetiny platu, což je důvod, proč, abychom vyřešili různé problémy, máme tendenci sblížit všechny finanční zdroje na dostupnější oblasti.
 Cena dopravy dosahuje v průměru 116 dolarů měsíčně, což je o 78% více než je celostátní průměr.
Ale pokud máte zájem o koupi nemovitosti, je to správný čas.
Průměrná cena dosáhla v oblasti Manhattanu 1 milion dolarů, ale nejdramatičtější pokles byl zaznamenán u luxusních nemovitostí.
 Takže ty, investora, který se tě chce zeptat, jestli si koupíš nemovitost v New Yorku, proč se nepohneš a možná investuje do luxusu v New Yorku? Neschopnost prodávat téměř všechny čtvrti v New Yorku, s výjimkou Brooklynu, samozřejmě vedla k tomuto krachu cen, a doufala, že urychlí prodej a vrátí se do prosperující ekonomiky.
Téměř všichni mladší 30 let se rozhodli zabalit své tašky a přestěhovat se do této oblasti, která díky tomuto rozmachu žádostí si nyní může dovolit luxus zvýšit své ceny.
Minimální částku, kterou můžete strávit, je 500 tisíc dolarů, ale je to stále ještě vynikající investice, pokud chcete chytat byt v jednom z nejmodernějších a nejznámějších měst na světě.
Co říci, pokud jste investorem, musíte doufat, že tato fáze bude trvat co nejdéle, ale pokud jste vlastníkem nemovitosti, budete absolutně muset být zaneprázdněn!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB