Co bychom měli očekávat od investic do evropských cihel?

Po tomto klidu hluboké politické a povolební nejistoty je otázka společná mnoha investorům následující: „Co se očekává od evropského trhu s nemovitostmi? Jaké budou výnosy?
Můžeme říci, že v širším slova smyslu není třeba se obávat. Navzdory klima nezanechává prostor pro velké jistoty v rámci profilu managementu různých adherentních zemí, svět realitního trhu se zdá být pro tyto politické změny cizí.

Ve skutečnosti se mnohé země do značné míry zotavily po kritickém období, které ovlivnilo ekonomicko-finanční sféru. Prvek, který zapůsobí na ekonomy, je uveden na straně poptávky. Zdá se, že investoři exponenciálně na evropském trhu exponenciálně rostli, což stimulovalo hospodářský růst téměř ve všech zemích, s výjimkou Velké Británie, která za obětí fenoménu Brexitu zaostává.

Je ale stále výhodné a zajímavé koupit nemovitost v Evropě?
Podle hlavních realitních trendů budou investoři i nadále investovat a přinášet své úspory do Evropy, zejména v severních městech, i když jsou dražší, jako centrum vlastnictví, které bude ve střednědobém horizontu na trhu nemovitostí stále mít vysokou hodnotu.

Důvod, který téměř nerozlučně spojuje poptávku s evropskou nabídkou, je dán přítomností konkrétní měnové politiky, diktované Evropskou centrální bankou.
Uvolnění tlaků ze strany výše uvedené banky, zejména v oblasti nemovitostí, umožnilo Evropě udržet sazby na velmi nízké úrovni (0%) po velmi dlouhou dobu a povzbudit budoucí kupce, aby si zvolili jeden z národů. Evropská.

Majetek s ohledem na nákup akcií nabízí mnohem pozoruhodnější návrat, vzhledem k tomu, že alternativa by byla příliš drahá a riskantní, protože je extrémně nestálá.
Jmění Evropy je také dáno neevropskými rozvíjejícími se trhy v potížích, opět kvůli poklesu míry ekonomického růstu a volatility měny.

Existuje tedy tolik kapitálových toků, které se přelily a okamžitě se dostanou na náš kontinent, protože (nyní je to dobře známo), sektor nemovitostí je ekvivalentem zaručeného dluhopisu, zejména v silných zemích, jako je Německo.

Jaké míry však inflace v Evropě ovlivňuje v procentech?
To je často obávaná otázka, která by mohla investory zajímat o koupi nemovitosti v Evropě zpět dolů.

V současné době je míra inflace 1,4% a v následujících letech se neočekává výrazný nárůst. Pokud by se tato hodnota měla obnovit, pro investory v oblasti nemovitostí by to byla pouze dodatečná výhoda, neboť by odpovídala potenciálnímu zvýšení hodnoty vlastních investic, ať už jde o leasingové smlouvy nebo kupní smlouvy.

Doufáme, že tato situace může být vždy stacionární nebo zlepšená díky dynamičtějšímu a bezprecedentnímu trhu!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB