Politika a nemovitosti: jak rezignace května ovlivnila britské nemovitosti

V posledních dnech se všechny noviny zaměřily na epochální událost: rezignaci britského premiéra Theresa Mayové.

Ačkoli nálady jsou v celé zemi odlišné, stojí za zmínku, že náš sektor podléhá snadnému vlivu politického světa.
No, otázka, kterou si mnozí v tomto období kladou, je následující: co se teď stane s anglickým realitním trhem po rezignaci ženy nejvíce vystavené pozornosti Anglie?

Odborníci mají několik názorů, ale my v Realigro jsme se rozhodli dát vám celkový obraz, abychom lépe porozuměli současné situaci a náladám tak důležitého sektoru.
Začněme tím, že v posledních letech došlo k nárůstu nákladů v Anglii v souvislosti s transakcemi soukromých nemovitostí, jako jsou výdaje a významné požadavky na záruky za hypotéky. Důvod, pro který bylo snížení prostoru posunu soukromých nemovitostí nevyhnutelné, ve prospěch místo korporátních nemovitostí.
 
Ačkoli tento údaj má zásadní ohlas v celé Anglii, neměli bychom se divit, že po drastickém výběru tehdejšího bývalého premiéra by se soukromé transakce s nemovitostmi mohly také vrátit do módy, se zvláštní poptávkou ze strany poptávky, ve Velké Británii stále dynamičtější a dynamičtější.

Druh fiskálního uvolňování by se také mohl rozšířit v širším smyslu, a to jak pro kupující, tak především pro vlastníky nemovitostí (z hlediska omezeného zdanění a zeštíhlení postupů). To by v důsledku toho vedlo k „nárůstu poptávky“, protože by byla přístupnější možnost přístupu na anglický trh s nemovitostmi a převzetí vlastnictví bez exponenciálních výdajů.

Podle Global Chief Investment Officer v GWM, rezignace z května zvýší obecnou atmosféru nejistoty, která se v této zemi v posledních měsících již rozšířila.
 V peněžním vyjádření by tato okolnost značně oslabila libru, ale naslouchání by bylo snazší a pohodlnější usnadnit investice, kdyby protagonisty transakcí (z hlediska portfolia) byli cizinci.

Brexit by mohl potenciálně způsobit, že měna klesne na 1,15 USD, zatímco euro by se dotklo 0,97. Strašně negativní prvky pro britskou ekonomiku, ale velmi pozitivní pro budoucí občany!

Pokud by však hypotetický a další odklad odchodu z Evropy způsobil Anglii značné škody, na druhé straně by pobyt v Unii posílil současnou měnu, což by opět znemožnilo nákup nemovitostí. v Anglii občany, kteří nejsou anglicky.

Co se dá říci, situace se zdá být jasná, ale rozhodně pestrá, a doufáme, že lze nalézt okamžitá řešení, která budou schopna dát tomuto národu podobu, a to jak z ekonomického hlediska, tak i pro trh s nemovitostmi!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB