Nemovitost v Kambodži je nasycená

V každé společnosti, zejména pokud jde o hospodářské sektory, existují období mimořádného úspěchu z finančního hlediska a štíhlé období, ve kterých nelze dosáhnout dobré úrovně zisku až do okamžiku, kdy celý schodek bude deficitem. systém.

Jsme si dobře vědomi toho, že náš sektor, sektor nemovitostí, je úzce spjat s hospodářským trendem, a proto by hypotetická krize přímo a okamžitě ovlivnila národní nemovitost. Dnes budeme analyzovat velmi konkrétní případ, který ponechává ekonomy a průmyslové odborníky velmi váhavě. Národem, který je protagonistou našeho sloupce, je Kambodža, bohatá země, která je známá nedotčenou krajinou a historií, která má své kořeny v nejstarších civilizacích všech dob.

Zdá se, že v Kambodži nemovitost prochází obdobím krize. Ačkoli je to ve skutečnosti oblast, která je obzvlášť žádaná turisty, nemožnost potenciálních kupců identifikovat vrozenou nabídku zůstává problémem. Na druhé straně se navíc majitelé budov, kteří se rozhodnou podívat na trh s cihlami, setkávají s některými nezanedbatelnými obtížemi, protože to zvyšuje nezájem o tuto oblast a vlastnosti přítomné ve výše uvedené oblasti.

Aby se zabránilo možnosti zotavení, přidává se zvýšení nominálních cen nemovitostí již od prvního čtvrtletí běžného roku. To jsou 4 procentní body, ale investovaly všechny typy nemovitostí na trhu.

To proto vedlo k silnému oslabení samotných jednání a k velmi silnému kolapsu (na numerické úrovni) prodejních smluv. Zejména by se trh s byty Phnom Penh mohl do konce roku dále ochladit a dosáhnout ohromujících úrovní. Příčinou je především nepřiměřená nabídka bytů ve městě. Podle CBRE Kambodža byly v prvních třech měsících roku 2019 dokončeny tři projekty bytů.

Podrobně si vzpomínáme na přítomnost 1 091 jednotek, což zvýšilo celkovou nabídku o téměř 10 procentních bodů. Výrazná míra ve srovnání s předchozími roky. Ale není to tady; dalších 1 169 jednotek bylo nedávno spuštěno na 5 nových projektech.

Nezapomeňme navíc, že Světová banka důrazně doporučila kambodžské vládě, aby sledovala stavební a realitní boom v zemi se zvláštní pozorností, protože by hrozilo, že by situace byla tak zatěžující, aby se zabránilo mnoha řešením obnovy. Proto navrhují politiky, jejichž cílem je přispět ke snížení otevírání nových staveniště, jejichž cílem není účinně reagovat na trhu nemovitostí.

Proto se doufá, že oživení nezačne tolik od poptávky, ale od „obratu v nabídce, kalibrovaného podle klientely zjevně vzdálené od aktuálního návrhu na kambodžském trhu s nemovitostmi.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB