Bydlení studentů a ICT: nové narození v oblasti nemovitostí

Kolik technologie ovlivňuje nemovitost? Podle zjištění hlavních statistických zjišťování velmi.
Jasný příklad toho, jak je tato kombinace skutečně úspěšná, lze vidět v pracích věnovaných rozšíření H-kampusu.

O čem to mluvíme? Začněme s objednávkou. Areál H-Farm, který se nachází v národním parku Sile, je jedním z nejznámějších a nejdůležitějších zemědělských statků v Itálii. Jeho geografická poloha je velmi strategická, protože je to jen 12 km od letiště v Benátkách, 20 km od letiště Treviso a 50 km od Padovy.

Na tomto místě, dokonale propojeném s hlavními letišti v této oblasti, budou díky využívání IKT realizovány různé realitní projekty.

Cílem kampaně H-Campus je proto zajistit mladým lidem nezbytné základy, aby byli schopni přímo podporovat a interagovat s takovými všudypřítomnými technologickými změnami a vytvářet nové profesní osobnosti.

Pro dosažení tohoto cíle je plánováno rozšíření umožňující rozšíření budovy o 30 000 metrů čtverečních. Vše s přestavbou objemů bývalých struktur, které jsou v současné době ve stavu zanedbávání. Kromě toho studentská rezidence, která je součástí projektu, přivítá 250 studentů společně se sportovním centrem o rozloze 7 000 metrů čtverečních a dalšími strukturami, které zvýší ekonomickou, ale i společenskou hodnotu projektu.

Tento do očí bijící příklad úzkého a silného propojení, které lze mezi novými technologiemi a realitním světem vytvořit, však nekončí. Tato skutečnost je předurčena k tomu, aby se stala jedním z technologicky nejvyspělejších center díky tomu, že zařízení 5G (jedno z prvních na celém poloostrově) je nesmírně udržitelné!
Stačí říci, že díky zavedení fotovoltaických systémů skladování bude možné znovu použít energii rovnající se 85% potřebných potřeb.

Jak ale může projekt respektovat životní prostředí ochranou zeleně?
Jednoduše se věnuje „plocha (28 hektarů) výsadbě více než 3 000 nových stromů, aby byla chráněna biologická rozmanitost. Jasný projekt, v němž se sblíží zájem o nové technologie, mladé lidi a výzvy dnešní společnosti, aniž by se zanedbaly ekologičtější aspekty.

Kdo se však rozhodl financovat tento projekt tak ctnostně a zároveň náročně z hlediska počátečních finančních potřeb?
 Tato operace se zrodila jako nápad v roce 2017, a to díky možnosti čerpat uzavřený realitní fond, nikoli spekulativní. Toto řešení, řízené skupinou Finint, umožnilo realizovat tento skvělý projekt s podstatnou finanční pomocí.
Co říci, nápad, o který se opravdu postaráme v každém detailu: udržitelný, inovativní a především vynikající proti potřebám realitního trhu, který je stále rozmanitější.

Ve skutečnosti je jednoduché poznamenat, že nyní byly vytvořeny nové kategorie nemovitostí, již tradiční. Ale diverzifikován podle potřeb společnosti, která je vždy připravena projít vlnou změn!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB