Co se děje se skotským realitním trhem?

Mezi nejnovějšími aktualizacemi, které jsme zaznamenali, jsme určitě nemohli zastínit národ, který se na rozdíl od toho, co si dokážeme představit, nezdá být na trhu s nemovitostmi obzvláště brilantní.

Mluvíme o Skotsku. Národ známý po celém světě pro svou zeleň, starobylou tradici, literaturu a nádherné hrady. Ale stejně úžasné nejsou zprávy, které pocházejí z této země. Nejnovější zprávy ve skutečnosti se týkaly tohoto státu, nejsou vůbec optimální: vnitřní porucha, rostoucí potřeba a neschopnost plně uspokojit potenciální zákazníky.
Bylo by příliš matoucí podat přehled o situaci. Dále se domníváme, že je důležité definovat s každým z prvků, které v současné době nedovolují Skotsku, aby se zotavily tak, jak by měly. Na základě statistických údajů, které máme k dispozici, jsme mohli vytvořit mini mapu, která by našim čtenářům zaručila jasnou a definovanou vizi.
Začneme tedy hospodářsko-sociálními důvody.
Střecha nad hlavou je jednou ze základních lidských potřeb.

To je zřejmé. Ale pokud se počet lidí zvýší? Jedním z klíčových prvků Skotska je právě přítomnost neustále rostoucí populace, která je výsledkem dlouhého a pomalého procesu přistěhovalectví k této zemi.
Druhým bodem, který je v neprospěch skotské hospodářské a sociální situace, je neschopnost oživení po recesi.

Podle statistických údajů není nákup a prodej nemovitostí součástí priorit jednotlivců, kteří se chtějí v této zemi usadit. Spíše se rozhoduje pro podpis nájemních smluv, které jsou přirozeně pružnější, ale způsobují fázi hospodářské stagnace na trhu s cihly.

Po finančním zhroucení předchozích let objem prodejů prudce poklesl a v současné době počet transakcí nestačí k zaplnění této mezery.
Dokonce i nemožnost proměnit hypotéky těsně po této černé periodě ve Skotsku omezila cílový trh, který je stále omezenější a stále důležitější finanční dostupností.

Proto se střední rozsah mizí, což je důvod, proč určité typy nemovitostí zůstávají neprodané nebo je pro ně obtížné najít zájemce.
Jaké je nejžádanější město ve Skotsku? Ano, v této fázi je také obtížné identifikovat metropole, které mohou být vhodné pro kupní smlouvy.
Ihned po Dundee identifikujeme Aberdeen, zatímco Glasgow i Edinburgh ztrácejí mnoho bodů (téměř nedotknutelných!)

Co se očekává od skotské budoucnosti? Stejně jako ve všech kritických obdobích víme, že cyklickost je základem těchto situací, a proto se předpokládá, že v následujících měsících roku 2019 může docházet k oživení, i když pomalému, v případě Skotska. začal skvěle.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB