InvestPro Poland Warsaw 2019: příležitosti v Polsku do roku 2020

Nyní jste se naučili poznat nás. My v Realigro se vždy snažíme najít výhodné příležitosti, které vám umožní změnit váš život radikálně, se správnou investicí.
Ať už je to v národě, který je známý svou identitou i na mezinárodní úrovni, nebo je-li to země, která je málo známá, vždy se nám podaří identifikovat skutečnosti, které odpovídají potřebám budoucích investorů.

 Dnes jsme se rozhodli zdůraznit, jak zásadní je být vždy v oblasti nemovitostí vždy aktuální, abychom se vyhnuli závažným chybám, které by však mohly ohrozit důležitou investici.

Náš průvodce se dnes zaměřuje na Polsko, konkrétně na InvestPro Poland Warsaw 2019. Toto je mezinárodně známá konference a výstava, která vám umožní poskytnout jasný a podrobný přehled o správě aktiv, bankovnictví a poradenství v oblasti nemovitostí.

 Tento nástroj by mohl být pro podnikatele v tomto odvětví zásadní, protože jim umožňuje identifikovat a vyměňovat si informace o komerčním rozvoji, převodu a investicích.
Ideální místo pro využití příležitostí potřebných k rozšíření vaší sítě (profesionální i jiné) s partnery a zákazníky, abyste byli informováni o nejnovějších zprávách a především o vítězných tématech pro optimální plánování vašich realitních projektů.

To vše se netýká pouze polského národa, ale rozšiřuje se na ropné skvrny, což umožňuje vytvořit relační síť s národy, které nabízejí stejné příležitosti, nebo alespoň doplňují ty, které již existují na trhu s cihlami.

Tato událost se bude konat ve Varšavě ve dnech 12. a 13. září. Zde jsou hlavní důvody, proč je nutné se této akce zúčastnit:

- Přítomnost více než 20 důležitých mezinárodních řečníků

- 15+ exponentů

- 250+ delegátů

- Efektivní vytváření sítí s předními odborníky

- Jedinečná příležitost k získání nejnovějších informací

- Osobní znalosti investorů a zákazníků

- Konzultace sponzorů a partnerů

Mezi tématy, na které se tato konference vztahuje, identifikujeme beze pochybností, že při vyjednávání o řešeních prodeje a pronájmu podporujeme globální daňovou transparentnost.

První obavy investorů spočívají také v nadměrné velikosti (v číselném vyjádření) objemů, které charakterizují celou nemovitost. Aby se předešlo ztrátě z ekonomického a finančního hlediska, když chybí předpoklady pro jasnou smlouvu, budou zveřejněny akční plány k překonání této malé, ale důležité překážky.

Vše bude zdůrazněno přítomností vedoucích představitelů odvětví, kteří budou vydávat pokyny k lepší analýze samotného trhu, ale především k podrobnému pochopení toho, jaké budou budoucí trendy světové nemovitosti. Stručně řečeno, „příležitost nezmeškat; stačí tedy připravit vstupenky na Polsko!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB