Anomální trh: Texas

Kdo se více či méně, investoři nebo vlastníci, snaží, zotavit se ze silného dopadu pandemické situace. To znamená obrat v mnoha odvětvích, včetně nemovitostí. Trh cihel je v mnoha zemích poháněn turistickým a zahraničním portfoliem, které v tomto historickém období dává přednost leasingovým smlouvám než prodejním.

 Náš mini průvodce by tak mohl skončit, pokud budeme předpokládat, že tato situace je na celém světě homogenní. Jako vždy však existují výjimky. Mezi různými státy patřícími k americké moci, zvláště zasaženými mimořádnou událostí, vyniká Texas. Unikátní pro svou tradici, zdá se, že země necítila tak silnou vůli, zvláště pokud analyzujete trh s cihlami.

Transakce a obecně prodejní smlouvy pokračují dobře. Pokud porovnáme s loňským rokem, můžeme ve stejném období dokonce hovořit o čistém zlepšení. Pokud budeme analyzovat numerická data v procentech, mluvíme o 80% více, pokud jde o objemy.
Skutečný problém, který je třeba v této malé sekci zdůraznit, jsou ceny. 5,1% více než v loňském roce. Číslo, které, i když minimální, má co říct. Texas bydlení stále podléhá trvalému investorovi z velmi jednoduchého důvodu: jeho vzácná dostupnost.

To znamená spěch k nemovitosti a na druhé straně obtížné přizpůsobení cenovému rozpětí, které není vždy dostupné. Krize ve středu, která se však nezdá, jak jsme již řekli dříve, úplně poškodit texanskou cihlu.
Navzdory všemu, dokonce iu Texasu, bude možné navštívit referenční domy přímo nebo alternativně použít pokročilejší systémy, což umožní zúčastněným stranám provést virtuální prohlídku domu.

Skutečný dopad - vysvětlete hlavní odborníky v tomto odvětví - týkající se situace Covid, bude viditelný pouze za tři měsíce. A to je možná důvod, proč v Texasu stále není situace výrazná. Zbytek ekonomiky se také nezměnil. Stručně řečeno, „americké Švýcarsko“, které se stalo skutečnou případovou studií jak pro ekonomy, tak pro odborníky, ale také pro zájemce, kteří se chtějí dozvědět více o této cizí zemi z Covid wave (pokud se podíváte pouze na ekonomická struktura).

Je nemožné vysvětlit, kdy a jak bude možné se dostat z této kritické situace, a především, jestli skutečně tento okamžik pozitivního patu zůstane v následujících měsících. My v Realigro vás budeme průběžně informovat o všech změnách, které se týkají nemovitostí Texan, ale také světových! Zůstaňte naladěni na našem portálu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB