Od staré továrny po moderní kancelář: bod obratu v Brooklynu

Kdo řekl, že současnost nemůže být převratem z minulosti? To je dobře známé odborníky našeho týmu, kteří našli zajímavou novinku. Rozhodli jsme se s vámi podělit o předmět případu naší analýzy. Případ, který budeme nazývat „Brooklyn“. Jedná se o zajímavý revoluční projekt, který zahrnuje celkovou transformaci staré brooklynské továrny na kanceláře. Je to nejstarší námořní továrna v celých Spojených státech. Stručně řečeno, krásný historický skvost, který však vynesl na světlo inovativní projekt. Pokud jste tedy připraveni a chcete vědět víc, můžeme otevřít náš denní sloupek Pouze pro vás a vždy s nejnovějšími zprávami ze světa nemovitostí!

Brooklyn Navy Yard je více než 150 let starý. Díky tomu byly postaveny nejslavnější válečné lodě národa. Jmenovat je všechny by byla výzva, ale pamatují si USS Maine, USS Arizona a USS Missouri. Stručně řečeno, tato továrna představovala bušící srdce amerického námořního průmyslu a zdálo se, že bude před koncem války předurčena k zmizení. Ale to se nestalo. Aby se dala nádhera a důležitost, kterou si podobná struktura zaslouží, bylo rozhodnuto ji znovu objevit. Ve skutečnosti se dnes námořnictvo stalo předmětem ambiciózního projektu: jeho transformace na průmyslový park zaměřený na rozvoj měst. Konec ? Vytváření inovativních společností pro celkem 450 jmen, které mohou zaměstnat více než 11 tisíc jednotlivců ve světě práce. Předpokládá se indukovaná částka ve výši dva a půl miliardy (USD) ročně.

Továrna bude znovu objevena v nových kancelářích, ale také coworkingových prostorech (ve státech velmi populární) a studiích pro umělce. Stručně řečeno, mnohostranný projekt pro strukturu, která se zapsala do historie. A pravděpodobně to chce psát dál!
Hlavní budova si zachovala své historické kouzlo. Nějaká pocta historii. Ve skutečnosti zůstala fasáda neporušená, zcela pokrytá cihlami. Boky budovy místo toho představovaly světlou barvu. Nic není ponecháno náhodě. Ve skutečnosti jsou spodní stavby spojené s vnějšími a zelenými plochami obklopeny štěrkem a rostlinami. V souladu se současnou zelenou budovou, která se nyní vylidňuje ve stavebnictví a realitním sektoru.

Nechybí jasná opakování typického brooklynského stylu. Mezi nimi si pamatujeme použité materiály a vzory. Podlahy jsou ve skutečnosti pokryty betonovými a kovovými deskami, odkryté cihly a sloupy v otevřených prostorách dodávají celé budově rustikální styl. Stručně řečeno, dokonalá kombinace starověkého a moderního, aniž bychom zapomněli na některé stylové detaily. Pro prostory vyhrazené výhradně pro podnikání jsou k dispozici zasedací místnosti a dokonce i malá kuchyňka. Možná, aby si šťastní dělníci odnesli nějaký rozmar?
Stručně řečeno, na Realigro jsme hrdí na toto znovuzrození. A ty, co si myslíš?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB