Nejvyšší Passivhaus všech dob!

Už jste někdy slyšeli o Passivhausu? Tento výraz pro naše čtenáře určitě nebude nový. Ve skutečnosti jsme v jednom z předchozích průvodců diskutovali o tom, jak tento nový typ nemovitosti způsobil revoluci v globální struktuře nemovitostí. Než se pustíme do dnešních zpráv, je vhodné udělat krok zpět a poskytnout nějaké další informace o tomto tématu. Termín Passivhaus označuje zelenou budovu. Podrobně pasivní budova, doslovně přeložená z němčiny, představuje nový způsob bydlení. Jedná se o autonomní strukturu, která díky inovativním zařízením dokáže pokrýt většinu svých energetických potřeb, jako je vytápění a přívod energie.

Přesněji řečeno, závazky. Proto žádný systém dodávky energie typický pro pasivní dům nebude vyžadovat podporu externích dodávek energie. Výhoda? Užijte si nepochybně ekologickou nemovitost a mnohem lehčí účty! Není tedy překvapením, že si tento typ nemovitosti získal nejen ekology, ale také nové investory, kteří chtějí udělat důležitý krok, ale zároveň směřovat k budoucím úsporám.

Poté, co dáme všem našim čtenářům příležitost plně pochopit, jaké jsou zvláštnosti passivhausu, pojďme k jádru našeho aktuálního sloupce. Zdá se, že Vancouver bude prostředím, které bude hostit největší mrakodrap, jaký kdy byl postaven a který splňuje standardy kvality typické pro pasivní budovy. Skutečně důležité řešení v období, kdy se změna klimatu transformuje a zatěžuje naše každodenní návyky.

Cílem tohoto projektu je spojit současnou architekturu s potřebou reagovat na globální výzvy kladené stále více invazivní společností směrem k okolnímu přírodnímu prostředí. S výškou 178 metrů a téměř 500 energeticky účinnými bytovými jednotkami překoná stavba budovu Bolueta v Bilbau. V současné době považován za nejvyšší budovu na světě. Kanada opět prokázala velkou citlivost na životní prostředí, až byla považována za potenciálního kandidáta na titul „nejudržitelnější země na světě“. Jaký však bude konečný tvar této budovy? Opět nás architekti překvapí zakřivenými a vlnovkami složenými z kovových pásů. Vše pokryto zelenou barvou, která podle architektonické firmy symbolizuje nový začátek směrem k nepotlačitelnému trendu, jako je například zelená budova.

A interiéry? Na tuto otázku bohužel zatím nemůžeme odpovědět, vzhledem k tomu, že studio se rozhodlo alespoň prozatím nezveřejnit podrobnosti týkající se interiérového designu. Ale jsme si jisti, že i v tomto případě nás nechají bez slova. Během čekání na úplné dokončení ekologicky nejudržitelnějšího mrakodrapu na světě doporučujeme, abyste zůstali informováni na našem portálu! Každý den vám budeme dávat stále více zajímavých zpráv o různých tématech, která přitahují svět nemovitostí! Takže nezoufejte! I v těch nejchladnějších dnech vám společnost Realigro bude dělat společnost!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB