Nejzelenější studentská rezidence? Je to v Portugalsku!

V předchozích novinkách jsme s vámi objevili, jak je možné kombinovat moderní architekturu s láskou k zeleni. Zdá se, že i když se tento rok 2020 vyznačuje hlubokou globální krizí, tento trend směrem k ekologické udržitelnosti se neztrácí. Ve skutečnosti existuje mnoho odvětví, která souvisejí s odvětvím nemovitostí a nikoli, která směřují své cíle tímto směrem. Jedním ze sektorů nejvíce postižených touto pandemickou mimořádnou situací byl bezpochyby vzdělávací systém. Děti byly nuceny přijímat nové metody učení na dálku, což také vedlo k určitému zklamání jejich rodičů ohledně účinné účinnosti nových metod. Portugalská nemovitost, o které si brzy povíme, jistě nebude schopna tento problém úplně vyřešit, ale povzbudí studenty a budoucí generace k ekologickému přístupu v každodenním životě. Dokonce i v souvislosti s využíváním technologických zdrojů. Ale jak? Chcete-li to zjistit, musíte si s námi přečíst další řádky!

Struktura, která je protagonistou této mnohonásobné zelené vlny, se nachází v Portu a již získala několik ocenění. Jeden z nich, certifikace LEED Gold v kategorii pohostinství, je jasným symbolem této zelené změny podporované také v sektoru nemovitostí. Je to ve skutečnosti nejvyšší evropská certifikace kvality a udržitelnosti udělená Radou pro zelené budovy. Stručně řečeno, rozumíte, vážení čtenáři, že mluvíme o velmi vysoké úrovni excelence. Jak je ale struktura složena? Studentská rezidence má 220 apartmánů. Všechny jsou vybaveny vlastní kuchyní, koupelnou a veškerým komfortem, který univerzitní student možná potřebuje. Výhoda? Užijte si to naplno bez dopadu!

Velmi nízké náklady na údržbu a úspory energie, také kvůli ochraně vodních zdrojů, jsou jen některé z výhod, díky nimž je tato struktura tak pokročilá. Nic není ponecháno na náhodu, ani design, mladistvý, svěží, ale také zaměřený na udržitelnost. Materiály jsou čistě dřevo a kovy osvětlené vysoce energeticky účinnými osvětlovacími systémy. Cíl ateliéru architektů, který dal vzniknout tomuto nádhernému projektu, který se nyní stal realitou, je jedinečný: senzibilizovat nové generace směrem k budování prostředí, ve kterém hraje zásadní roli člověk. Ne ničitele, ale strážce krásy, která nás obklopuje. Velmi důležitá zpráva, která, v Realigro, doufáme, že přetrvává a překračuje jednoduché hranice ohraničené touto působivou a alternativní strukturou. Tím však závazek firmy nekončí.

Aby bylo vše mnohem funkčnější, jsou to běžná místa, jako jsou tělocvičny a prádelny, kde mohou studenti převzít odpovědnost a zároveň se stýkat, možná v mnohem lepších dobách, než v jaké zažíváme. Chcete se dozvědět více o tomto a mnoha dalších nových projektech ve světě nemovitostí? Pokud je odpověď, jak doufáme, kladná, musíte nás neustále sledovat. Vždy zde a na našem blogu. Každý den spousta zpráv o všech nejdůležitějších sektorech spojených s dvojitým spiknutím s naším oblíbeným!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB