Inteligentní vesnice: nový trend po Covid

Právě probíhá nová průmyslová revoluce. V kritickém období, jako je to, které zažíváme. Zajímalo by nás, jaká jsou potenciální řešení, jak se pokusit tyto problémy amortizovat. Mezi pochybnostmi a nejistotami se objevil nový projekt řízení. Ten vztahující se k chytré vesnici. Z čeho se tato novinka skládá? Chcete-li se dozvědět více, přečtěte si další řádky, kde vám ukážeme tento nový projekt!

Musíme vycházet z předpokladu, že změna se pohybuje po dvou stopách. První se týká projektu zcela založeného na růstu. Druhý, založený na udržitelném plánování, aby venkovské oblasti neztratily svou tradiční identitu. Skutečná výzva, ve které jsou inteligentní města středem této hry. V tomto sloupci se však zmíníme o inteligentní vesnici, a to právě proto, aby se zdůraznil význam oblastí, které jsou nejvíce spojeny s venkovstvím a které dnes, bohužel, musí čelit světu, který je stále chytřejší a obětí změn. Jaké jsou tedy oblasti, které lze v této revoluční fázi využít? Abychom je mohli lépe definovat, rozhodli jsme se vytvořit jakýsi seznam, který vám představíme:

- Infrastruktury spojené také s telekomunikacemi: jasný příklad? Wi-Fi, které vám umožňuje vytvářet skutečné sítě i na úrovni proslulosti nejvíce stísněných míst a podléhajících technologickým obtížím.
- Místní distribuce alternativní energie: prostřednictvím solárních panelů nebo díky takzvaným inteligentním sítím
- Distribuce potravin a základních potřeb na místní úrovni: nezbytná k podpoře samotné oblasti z hlediska recirkulace ekonomiky v dané oblasti a spravedlivého rozdělení souvisejících odvětví.
- Inteligentní mobilita: rozumí se jí snadný pohyb veřejnou dopravou, která musí být nutně navržena ekologicky
- Vyloučení brownfields s následnou přestavbou stejných polí také ve výrobních nebo spolupracujících oblastech

Jak to všechno může být spojeno s nemovitostmi? Jednoduše zvážíme, že díky těmto inovacím jsou nejzaostalejší oblasti vhodné pro výstavbu nemovitostí šitých na míru pro trh, který stále více podléhá pandemické krizi. Je proto nutné aktivovat tento projekt také s cílem povzbudit stavební odvětví, ale také odvětví nemovitostí, k posunu směrem k environmentální, ekonomické a sociální udržitelnosti.

Co děsí velikány nemovitostí nejvíce, je nemožnost pohybu potenciálních kupců. A proto nedostatek zájmu o toto odvětví. Místo devalvace vlastností je nutné zvolit řešení přestavby, která jsou více kompatibilní s okolním prostředím. Jde tedy o znovuobjevení venkovských oblastí a jejich přeměnu na nová zajímavá centra pro národní a proč ne také mezinárodní cihly.

Pokud vás tedy zajímá, jaké oblasti budou ovlivněny tímto ekologickým procesem změn, nebo prostě chcete zůstat informováni o tom, jak se bude nemovitost v příštích dnech vyvíjet ... k řešení stačí jedno kliknutí!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB