Nové cíle pro inteligentní trh s nemovitostmi

Každý rok, po načtení částek předchozího, již začínáme uvažovat o budoucích projektech. V každé oblasti jsou zejména cíle, kterých je třeba dosáhnout: Nemovitosti, zejména ty, které se vyznačují inteligentními městy, nejsou z této praxe vyňaty.

V předchozích průvodcích jsme se již zabývali tématem toho, jak nová inteligentní města mohou zcela změnit společnost a potřeby investorů. Dnes však budeme hovořit o vývoji tohoto jevu, ale především o tom, jaké jsou cíle, kterých bude do roku 2020 dosaženo v oblasti nemovitostí inteligentních měst! Pokud jste zvědaví na toto téma, musíme dnes našeho průvodce inaugurovat!

Hlavním cílem je číslo: 158 miliard dolarů do roku 2024. Ale pokusme se pochopit, o co jde. Toto číslo představuje inteligentní domácí obrat, který bude muset v příštích čtyřech letech růst o 15%.

Jak je však v současné době strukturován tzv. „Ekosystém“ inteligentních domů? Inteligentní domy jsou na světovém realitním trhu stále populárnější. Odborníci v oboru skutečně tvrdí, že pravděpodobně v příštích 10 letech již nebude rozlišováno mezi standardizovanými domy a inteligentními domy. Protože druhá kategorie nahradí první.

 Zdá se tedy, že inteligentní segment čeká světlá budoucnost, a to i díky rychlosti implementace sítě 5G. Připomínáme také, že investice internetových gigantů výrazně přispěly. Pojďme mluvit o Google, Apple a Amazon, kteří pozoruhodným způsobem mění krajinu. Jak? Investováním do projektů, které mohou kombinovat potřeby města s potřebami stále rychle se vyvíjející technologie.

Zdálo se vhodné provést srovnání s nemovitostmi v roce 2017. Konkrétní rok, kdy inteligentní domácí trh měl hodnotu přibližně 43 miliard dolarů. Proč uvažovat o roce 2017? Protože od této chvíle se trh s nemovitostmi pro inteligentní města radikálně změnil. Příjmy průmyslu se zvýšily do té míry, že do konce roku 2020 se očekává 91 miliard dolarů. Pokud bychom měli vzít statistické údaje v úvahu, všimneme si, že i v tomto případě se očekává roční nárůst o 15%.

Ale kde se trh inteligentních domů zakořenuje snadněji? V žebříčku dominují USA s ročními příjmy ve výši 27 miliard USD. Čína se místo toho umístila na druhém místě s mezerou 7 miliard dolarů. Německo a Velká Británie se kvalifikují pro Evropu s hodnotou 4,8 miliardy pro oba. Nejvyšší zisk je samozřejmě také zaručen typem inteligentního domu, který bereme v úvahu. Čím více bude nemovitost využívat inteligentních prvků, tím více bude generovat zisk!

Zdá se, že technologie spojená s potřebami neustále se vyvíjejícího trhu změnila světovou nemovitost!
Co můžeme říci, doufáme, že je to také opravdu chytrý rok!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB