Nový Zéland a vesnice na prodej

Nový Zéland je jedinečná země. Jak geograficky, tak kulturně. Ve skutečnosti hostí mnoho etnických skupin z celého světa. Jedno z nejoblíbenějších míst k přemístění. Ale dnes jsme se rozhodli postavit tento národ do středu našeho sloupce, a to za opravdu neobvyklý faktor. Často mluvíme o strukturálních změnách, tržních trendech, ale nikdy jsme se s podobným tématem nikdy nesetkali. Bez precedentů.

Na Novém Zélandu se v národní nemovitosti objevila vesnice. Dobře, ano! Nemluvíme o jednoduchých strukturách ani o extrémně luxusních vlastnostech. Hypotetický prodej se týká celé reality. Pokud vás to přiměje k úsměvu, to, co se chystáme přidat, vás zbaví řeči. Ve skutečnosti to není jednoduchá vesnice. Jako by to ještě nebylo neobvyklé jako oznámení, je vložena další funkce

.Každý dům patřící do této lokality je ve stylu Dálného západu! Trochu nucen být na Novém Zélandu? Možná ano. Tato zpráva však šíří všechny investory milující divoký západ! Abychom lépe pochopili, jak je tato atypická realita strukturována, udělejme náležitý krok zpět. Kdy se země narodila? A proč byl uveden do prodeje teprve teď?
V roce 2002 se Bedogni, zakladatel renomované sklářské společnosti, rozhodl postavit vesnici. Přesná replika pohraniční země v Qyomingu (datovaná 1960). Použitý materiál byl jednoduchý.

To vše, co zakladatel vlastnil po mnoha cestách, které ho vedly k objevu Spojených států amerických spolu s jeho manželkou. V současné době je v zemi deset historických budov. Mezi ně patří přítomnost kina, šerifovy kanceláře, kulečníkový sál, soudní budova a budova s 13 místnostmi pro asi 22 osob.

Zkrátka se zdá, že se opravdu vrátil v čase! Ale to není vše. Až donedávna se obec snažila podtrhnout místní krásu a bylo místem pro mnoho akcí. V plném západním stylu! Byly však také svatby pro milovníky výše uvedeného stylu. Stručně řečeno, mluvíme o jedinečné a bezpochyby bezprecedentní realitě. Jste zvědaví na to? Tady je, jak to dokážete. Obec se nachází na severním ostrově země, asi 6 až 7 hodin autem z Aucklandu.

Pokud ale kromě návštěvy toužíte udělat ještě malý krok a stát se majiteli tohoto šperku, bude pro vás stačit jen 7,5 milionu dolarů. Převedeno na eura, mluvíme o 6,6 milionu. Stručně řečeno, jedná se o více než úměrné číslo s ohledem na jedinečnost místa, ale také na velmi vysokou úroveň pohody na Novém Zélandu. Takže jste připraveni vrátit se ke starému Západu?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB