Od keltské chýše po psí boudu: italská novinka

Kdo by si myslel, že keltská chata se později stane domovem pro psy? Ano, dnes se náš portál stává pro tohoto čtyřnohého průvodce! Vtip, který si zaslouží být vyzdvižen námi v Realigro. Je známo, že to není vhodná doba, zejména proto, že riziko nového uzavření děsí mnoho národů. Ale každou chvíli musíte slyšet nějaké lehčí zprávy. Ale stále zajímavé. Dnes tedy, jak jste pochopili, zjistíme, jak bylo možné přeměnit starou boudu spojenou s keltskou tradicí na psí boudu. Začněme s touto myšlenkou. Italský génius architekta, který se rozhodl tento projekt podepsat, měl jediný cíl.

Spojit již existující keltský klasický styl s nutností vytvořit vhodné prostředí pro přivítání psů v nejteplejších měsících v horách. Není proto divu, jak se projekt nazýval „Heidiin dům“. Styl je tedy typický pro horské chaty, což však nemění typickou starodávnou strukturu, kterou má samotná chata. Materiály vybrané pro realizaci této alternativní myšlenky jsou všechny ekologicky udržitelné a mají velmi malý dopad na životní prostředí. Dřevo a kámen vám kromě evokování původní éry stavby umožňují izolovat dům od tepla v nejteplejších měsících. Udržování optimálního prostředí i pro ta nejteplejší léta. Kromě toho přítomnost velkých plně zakrytých verand zaručuje naprostý chlad a především je ideální pro naše čtyřnohé přátele.

Jak se ale celý dům vyvíjí? Centrální oblast je věnována obývacímu pokoji a pokoji pro hosty. Budova se obecně rozkládá na dvě patra, všechna jsou plně osvětlena slunečním světlem. Je zřejmé, že zde není nedostatek extrémně pokročilých bezpečnostních systémů a obecného systému domácí automatizace pro celou strukturu. Inovace, kterou tento projekt představuje, je ve skutečnosti z koexistence typických prvků keltské tradice, které jsou dokonale kombinovány s technologickými potřebami vyjádřenými dnešní společností. Mluvíme také o bezprecedentní struktuře, protože jejím cílem je přivést starou chatu zpět na světlo a dát jí rozhodně netradiční využití.

Také vám připomínáme, že pod hlavními schody byl vybudován velký sklad, aby se zabránilo dalšímu plýtvání prostorem a aby se zaručilo ještě chladnější a chráněnější prostředí pro šťastné čtyřnohé přátele, kteří budou tuto budovu hostovat.

Stručně řečeno, jedinečné místo, které jistě otevře nový referenční cíl pro mezinárodní realitní trh. Pokud tedy máte zájem o objevování nových alternativních projektů nebo chcete pouze zůstat informováni o nejnovějších zprávách z trhu ... musíte zůstat naladěni na náš portál Realigro! Každý den najdete všechny nejnovější zprávy!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB