Udržitelný domov: tipy na rok 2020

Často jsme se zabývali tématem, jaké by mohly být prvky, díky nimž bude náš domov co nejudržitelnější. S příchodem nových technologií, ale také se zrodem různých potřeb, jsme si stanovili cíl, aby se náš domov k těmto změnám připojil.

A protože nový rok byl nedávno slavnostně otevřen, mysleli jsme, že vám poskytneme několik rad, jak tyto změny provést, a to i bez nadměrného zkreslení.
Takže pokud jste připraveni a nemůžete se dočkat, až začne rok tím ekologickým způsobem, můžeme začít s našimi zcela novými zprávami! Samozřejmě v plném Realigro stylu!

Předpokládáme, že toto období roku je považováno za nejlepší pro provádění tohoto typu práce. Také investovat do udržitelnosti, ale jedná se o intervence, které se mohou na ekonomické úrovni ukázat jako důležité. Důvod, proč je nezbytné zvážit náklady a rozměry samotného zásahu. Prvním krokem je výběr materiálů. Víme, že kromě jiného estetického dopadu je používání dřeva také platným řešením, jak učinit váš domov šetrným k životnímu prostředí. Ale kde a jak ji používat?
Především je hlavní výhodou použití dřeva vysoký výkon z hlediska tepelné izolace jak v létě, tak v zimě, ale je také dokonalý jako podlaha a esteticky příjemný. Dřevo se dokonale kombinuje s jakýmkoli nábytkovým příslušenstvím.

Barvy jsou druhým prvkem, který dnes analyzujeme. Ne každý ví, že právě v případě barev je to velmi důležitá volba. Ve skutečnosti existují ekologické barvy, které jsou označeny ekoznačkou EU. Ten zajišťuje, že se jedná o ekologický produkt, který má proto mnohem menší dopad na životní prostředí než průměr. Životní cyklus produktu je proto charakterizován nízkým počtem rozpouštědel.
Výhoda je tedy dvojnásobná. Jak pro naše zdraví, protože těkavé organické sloučeniny jsou výrazně nižší, tak pro okolní prostředí, pokud jde o znečištění.

Osvětlení je třetí základní pilíř, který je třeba vzít v úvahu, když chcete, aby byl váš domov zelenější. Po rozhovoru o vytápění fasád aktivních na teplo začínáme rok 2020 znovu od základů. Světlo hraje rozhodující roli při vytváření obyvatelného domu. Ano vedl lampy. Nejedná se pouze o účinnější a odolnější technologii. Ale jsou to žárovky, které neobsahují rtuť ani olovo. Nevytvářejí ultrafialové záření, mají recyklovatelné komponenty a v neposlední řadě spotřebovávají méně CO2.

Jedná se o malé triky, které je třeba vzít v úvahu, když chcete dát svému domovu dech čerstvého vzduchu. Ale pokud jste zvědaví, abyste se dozvěděli více, dokonce i na světových nemovitostech, stačí zůstat na našem portálu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB