Koronaviry a zranitelnost na amerických trzích

Coronavirus přinesl celou světovou ekonomiku na kolena. Ale nejen to. Jak jsme analyzovali v předchozích pokynech, jedno odvětví, které nepochybně utrpělo touto situací, je naše. Ale jinak v různých oblastech světa. Dnes se zaměříme na to, jaká byla reakce amerického trhu s nemovitostmi, která podle zpráv trpí touto velmi kritickou fází.

Ale jak víme, obecný projev nelze uskutečnit. Musíme však jít do podrobností a lokalizovat situaci.
Otázka, na kterou se pokusíme odpovědět, je následující: Jaké jsou nejzranitelnější trhy s nemovitostmi? Který méně? Pojďme to zjistit společně!

Mezi nejvíce ohrožené kraje jsme bezpochyby identifikovali severovýchod s prvním místem v New Jersey a na Floridě, poté za západem a na Středozápadě.

Podrobně je v těchto oblastech až 50 trhů považováno za mimořádně rizikové, pokud analyzujeme ekonomický dopad vyplývající ze zdravotní nouze. Podrobně:
- Čtyři trhy v New Yorku
- Tři v Connecticutu
- Deset na Floridě
- Jeden v Kalifornii

Na jakém základě se však tato analýza rizik provádí? Zohledňuje se vztah vztahující se k odhalení následujících problémů:
- Procento bytových jednotek s rizikem uzavření trhu
- Procento domů s opožděnými platbami
- Procento domů s LVT (půjčka na hodnotu) rovnou nebo vyšší než 100

Takto vypracovaná hodnocení jsou založena na dokonalé kombinaci výše uvedených prvků. Jak byly okresy rozděleny? S celkem 483 bylo rozdělení provedeno na základě homogenity výsledků vykazovaných v různých kategoriích.
Od nejnižší úrovně k nejvyšší úrovni. Ačkoli se tato analýza může na metodologické úrovni zdát dokonalá, nelze ji dlouhodobě použít. Výsledky jsou jasné.
Je to nejvíce ohrožený severovýchod.
Nejexponovanějšími okresy jsou: Bergen, Essex, Passaic, Middlesex, Union, Flagler, Lake, Clay, Hernando, Osceola, Rockland County; Orange County, v metropolitní oblasti Poughkeepsie; Rensselaer County, v metropolitní oblasti Albany; a Ulster County.

V těchto okresech se průměrné ceny pohybují od 160 000 do 300 000 USD. Není však vyloučeno, že se tyto ceny mohou kvůli tomuto problému lišit. Jak jsme však očekávali, sestavení seznamu nejvíce ohrožených oblastí není dostatečně užitečné, ne-li pro nepředvídané události.
Co bychom tedy měli očekávat od dynamiky trhu? Jak se bude situace vyvíjet? V současné době není možné provést hodnocení, které může zahrnovat i dlouhodobé hledisko. Očekává se však, a to se obává, že tato situace je soustředěna pouze v jedné oblasti a může se šířit a zapojovat další. Při čekání na další informace vás zveme jako vždy, abyste zůstali na našem portálu stále aktuální!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB