Práce v post-covid domě: nejoblíbenější

Zdá se, že příspěvek, který Covid radikálně změnil náš život. A nemovitost je nepochybně jedním z odvětví, která jsou z hlediska podstatných změn nejvíce zasažena. Ve skutečnosti jsou nejoblíbenější typy odlišné ve srovnání s obdobím před Covid. V předchozích průvodcích jsme analyzovali, jak se změnil přístup potenciálního kupce k nemovitostem. Ukázalo se, že díky této kritické situaci bylo možné vytvořit nové referenční cíle.

Řazeno podle věku a preferencí. Ale jaké byly nejoblíbenější renovace? Abychom na tuto otázku odpověděli, rozhodli jsme se shromáždit údaje týkající se statistických zjišťování prováděných v zahraničí. Pojďme tedy pochopit, jaké jsou největší požadavky!

Zaprvé, potřeba mít nepřetržitý prostor mezi vnějším a vnitřním prostředím. Jak jsme často zdůraznili, pro nové investory je zásadní, aby si užili nemovitost s balkonem nebo zahradou. Stručně řečeno, koncept oddělení vnitřní a venkovní byl zcela překonán.

Existuje také mnoho požadavků na přepravu určitých typicky vnitřních prostorů ven. Základní příklad? Kuchyně ! Ideální pro léto, ale i v jiných ročních obdobích, pokud je vhodně pokryta velkými okny!
Dalším prvkem, který byl zásadní v procesu restituované restrukturalizace, a to jak fyzicky, tak především psychologicky, je prvek týkající se takzvaného „volného rohu“. Co se myslí tímto termínem? Volným rohem se rozumí flexibilní a univerzální prostředí. Vhodné pro všechny potřeby majitele domu. Oblast snadno přeměnitelná na kreativní oblast, relaxaci nebo dokonce věnovanou pro kutily.
Stručně řečeno, oblast, ve které se znovuobjevíte.
A mezi nimi se objevuje také detail dnes slavné inteligentní práce. Tolik, aby se stal ústředním prvkem i ve struktuře vašeho domova.

Proto byla požadována instalace optických vláken, vytvoření izolovaných prostředí ve srovnání se zbytkem domu nebo dokonce vytvoření přizpůsobených prostředí vybavených špičkovými technologiemi. Stručně řečeno, nová struktura, která se vkládá od nuly, v prostředí, které by dříve mělo být cizí světu práce.
V neposlední řadě je také věnována pozornost nejlepší izolaci nemovitosti. Úspora energie se po Covidu stala rozhodující. Izolace vašeho domu vysoce energeticky účinnými materiály je nyní základním krokem jak pro ty, kteří chtějí koupit novou nemovitost, ale také pro sanaci stávající.

Stručně řečeno, toto jsou hlavní prvky odhalené mezinárodními statistikami, díky nimž jsme pochopili, jak nerozlišitelné je spojení mezi společností a nemovitostmi. Nemůžeme vytvořit dlouhodobé předpovědi, abychom pochopili, jaké důsledky budou mít v této oblasti v budoucnu. Jisté je, že my v Realigro vás budeme neustále informovat o změnách, které ovlivní trh s nemovitostmi ve všech jeho podobách!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB