Koexistence rodičů a dětí: návrh na záchranu!

Pravděpodobně jedním z prvků, které se objevily během uzamčení, bylo to, které se týkalo obtížného soužití rodičů a dětí v domácnosti. Není vždy zřejmé, že trávit příliš mnoho času s rodiči nebo dětmi je automaticky příjemné. Zdá se to absurdní, ale vynucené soužití nebylo tak přirozené, jak by se dalo očekávat.

Většina respondentů na otázku „Co bylo během karantény nejtěžší?“, Odpovědělo „„ trávit a sdílet domácí prostory se svými rodinnými příslušníky “. Ale byli ti, kteří se i po této kritické fázi rozhodli jít do práce, najít možné řešení i po Covidovi! A samozřejmě jsme se v Realigro rozhodli dát prostor této bizarní, ale zároveň inovativní myšlence. Pokud jste tedy připraveni, ukážeme vám tajemství dokonalého soužití!

Zásluhu na tomto projektu má švýcarský architekt Tom Strala. Navrhl dům na základě pečlivé sociologické a psychologické analýzy. Architektura - řekl - musí podporovat a usnadňovat sociologii a stát se skutečnou psychologií budování mezilidských vztahů! Stručně řečeno, touto jednoduchou myšlenkou Strala shrnul základní koncept: velkou schopnost architektury, a tedy i domácích prostor, být schopen usnadnit nebo omezit náš blahobyt. Jaký byl tedy Tomův cíl? Vytvářejte prostředí, která mohou pozitivně ovlivnit lidskou psychiku. Zejména jde o vztah mezi otcem a dětmi. Zdi proto musí být jak spojením, tak také sociálním oddělovačem. Zdá se, že tato úvaha téměř převrací celý význam rodiny. Ale ve skutečnosti tomu tak není. A my se chystáme odhalit proč. Projekt stojí na dvou prvcích. Posuvné dveře s velkými okny a venkovní terasou.

Ideální dům musí zaručovat kontinuum mezi prostory a zároveň zaručovat požadované soukromí.
Je to u vytržení? Bude z toho všeho ohrožena? Rozhodně ne ! Barvy nám pomohou v procesu vytváření dokonalého domova pro rodinu. Dokonalý kontrast dává půlnoční modrá a krémová. Dvě diametrálně odlišné, ale zároveň elegantní barvy. Oba poskytnou všem členům rodiny pocit klidu a zaručí obecnou harmonii.

Jde tedy o přijetí jednoduchých preventivních opatření, která mohou skutečně změnit. Je zřejmé, že nechyběla kritika tohoto projektu, který by podle mnohých mohl omezit společenskou stránku a obecný blahobyt. Jisté je, že se jedná o nový přístup k základnímu a archaickému pojetí rodiny a domova. Zajímá vás objevovat nové? My v Realigro vás nenecháme na pokoji, právě naopak. Poskytneme vám všechny potřebné informace o světě nemovitostí a jeho změnách. Sledujte nás tedy!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB