Všechno mini, dokonce i dílo: holandská novinka

Dnes bylo všechno zmenšeno. Telefon sim, paměťová karta ... tak dále a tak dále! Existuje mnoho lidí, kteří se rozhodli převést na „mini“. A můžeme s jistotou říci, že se tato revoluce dotkla každého sektoru dnešní společnosti. Také realitní sektor. Před lety se na boomech takzvaných „malých domků“ dostával titulky.

To je nyní zvyk, který vidí stavbu velmi malých, ale extrémně funkčních domů. Pokud se nám ale zdálo paradoxní žít v takových nepatrných realitách, držte se pevně. Nová móda pochází z Holandska a zdá se, že se chytila pronikavým způsobem! Jde o zmenšení velikosti… kanceláří! V předchozích sloupcích se často zabývalo tématem kanceláří, zejména kvůli havárii Covid a potřebě převést vše na inteligentní práci. Zdá se, že konverze v tomto případě proběhla na všech úrovních. I ten rozměrný! Zkusme však pochopit něco víc.

Projekt pochází od společnosti Dutch Invertuals, která vyvinula nový projekt. Realizace toho samého je založena hlavně na super levných materiálech, které lze snadno najít. Například hliník a dřevo. Celková plocha těchto malých mobilních kanceláří je asi šest metrů čtverečních. Velmi malý, ale se vším, co potřebujete k mluvení o skutečných kancelářích. Ve skutečnosti je možné identifikovat okno, pracovní prostor a ten, který je dokonce určen k odpočinku. Stručně řečeno, co jiného?

A to není vše! Nizozemská iniciativa sahá dávno před Covid, ale zdá se, že v posledních měsících byla v posledním období zvláště oceněna. Pokud si myslíte, že se jedná o standardizované řešení v plném fordistickém stylu, vězte, že se velmi mýlíte. Každá mini kancelář má jedinečnost. A to jak po stránce designu, tak i barev. Nábytek také odráží holandský styl. Minimální, veselý, ale zároveň lineární. Stručně řečeno, nemůžeme jej opomenout jako revoluci v oblasti kancelářských nemovitostí. Pokud jde o cenu, neexistují žádné konkrétní informace. V zásadě jde o projekt, který se mnoho společností rozhodlo přijmout. Ve skutečnosti existuje mnoho prostor, které v současné době nejsou dostatečné pro úplné a bezpečné provádění pracovních činností. Právě kvůli pandemické situaci.

Podle odborníků to může představovat řešení mnoha problémů. Dále se předpokládá, že tento model lze brát jako výchozí bod pro uvedení nových. Možná v jiných sektorech. Co se týče nemovitostí, my ve společnosti Realigro říkáme, že jsme nesmírně nadšení. Mluvíme o inovacích, bezpečnosti dokonale propojené s myšlenkou ekodesignu! Očekáváme, že tento fantastický tým podnikne další kroky. A do té doby budeme připraveni s vámi tyto novinky sdílet. Vždy tady, vždy na našem portálu Realigro!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB