Nemovitost pro rodiny: nejlepší města

Potřeby investorů nejsou nikdy stejné, protože každá referenční kategorie představuje potřeby, které definují poptávku ve světě realitního trhu. Ačkoli bylo zřejmé, že v posledních letech je nejlepší čas investovat do cihel, až na několik výjimek, současný, musíme se vypořádat s různými hráči na trhu.

 Dnes jsme se rozhodli zaměřit pozornost zejména na velmi konkrétní kategorii. Mluvíme o rodinách. Ať už jsou více či méně početné, zastupují zájmy samy o sobě. Takže pokud se chcete se svou rodinou také přestěhovat do nové země, budete si muset přečíst několik řádků. Zde je několik nápadů, které je třeba vzít v úvahu, pokud je vaším snem přestěhovat se do města vhodného pro potřeby vaší rodiny.
Takže pokud jste připraveni, můžeme začít s naším dnešním sloupcem!

Vycházíme z nejlepších národů. Jak je již známo, země severní Evropy se v těchto případech mohou pochlubit skutečně jedinečnými zvláštnostmi. Dánsko je na prvním místě v našem žebříčku. Model pomoci rodičům díky inovativním politikám na ochranu rodičovské dovolené. Není zde také nedostatek vynikající zdravotní péče a bezplatné vzdělání.
Aby se zabránilo z opačných důvodů, Kazachstán, který je umístěn na konci žebříčku.
Druhé a třetí místo následují Švédsko a Norsko.

Ten s vyšším hrubým příjmem na hlavu ve světě as významnými pracovními příležitostmi má osvědčený systém sociální pomoci. Náklady na zdravotní péči jsou minimální a navíc stát umožňuje a poskytuje řadu dotací na podporu rodiny. Z toho vyplývá, že výživné dítěte, pokud jde o výdaje, je minimální. Situace ve Švédsku je obdobná.

Pokud bychom opustili skandinávské země, kdybychom se zaměřili na nejlepší zemi, kdy vyhrála, vyhrálo by Švýcarsko, následovala Kanada a Japonsko.
Kromě byrokratické jednoduchosti je prvkem ve prospěch domácností ve Švýcarsku nízký počet daní, které mají být zaplaceny. Neexistují žádné zvláštní zákony, které omezují a zpomalují systém. Celá věc je docela lineární. Kromě toho díky vynikajícímu bezpečnostnímu systému a téměř posedlému pořádku a čistotě samotných občanů je tato země skutečně nenapodobitelná.

Na druhé straně Kanada představuje pro rodiny „šťastný ostrov“. Mnoho je investováno do veřejného zdravotnictví s vysokou výkonností. Multikulturní klima a především vynikající sociální systém také přiřazují tomuto národu vlastnosti, které by neměly být podceňovány.

Pokud jde o ceny, samozřejmě, při koupi nemovitosti je variabilita ve všech těchto zemích poměrně vysoká. V této části jsme zdůraznili příznivou situaci, kterou by mohl rodinný muž najít v přechodu do nového národa.

Do které země se tedy rozhodnete v roce 2020 přerozdělit?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB