Jednolůžkový a s kočkou: nájemné ad hoc v Japonsku

Pokaždé, když se společnost rozhodne ponořit se do nové reality, činí tak pečlivým studiem cílového segmentu. To znamená, že tato část potenciálních spotřebitelů musí být na základě svých potřeb uspokojena na maximum. I v oblasti nemovitostí platí totéž „zlaté“ pravidlo. V průběhu let byly tržní segmenty ve skutečnosti vytvořeny, upraveny nebo dokonce vyloučeny. Mezi nové položky identifikujeme Millennials, kteří revoluci nad především '' klasické '' nájemní smlouvy, vytváření tzv. Co-obytné prostory. V době, kdy je vše možné, přicházejí nejčerstvější a zároveň neobvyklé zprávy z Japonska.

Zdá se, že v tomto národě se objevil tak velký segment, že vedl stavební společnost k vytvoření prostředí ad hoc. Mluvíme o singlech s kočkou. Ačkoli tato otázka může vzbudit ironii, vím, že projekt je skutečný a více než slavnostní. Jedná se o čtyřruční spolupráci mezi stavební společností a značkou péče o kočky. Ale jaké budou tyto byty? Nejprve mluvíme o studiích o rozloze asi 30 metrů čtverečních, ale se základní funkcí: jsou vybaveny veškerým možným a představitelným komfortem pro naše kočičí přátele. Podrobně existují: oblasti, kde může zvíře cvičit, další, ve kterých se mohou volně pohybovat, oblast zcela věnovaná péči, více „intimního“ prostoru pro potřeby a zábavná oblast se všemi hrami které by mohly kočku rozveselit.

Tato spolupráce plánuje postavit 12 bytů, které budou k dispozici pro trh s pronájmy. Ale to, co se nejvíce zvědaví lidé ptají sami na sebe, a určitě i vy, je cena, za kterou je možné podepsat podobnou smlouvu. Celková částka splatná měsíční nájem je 60 000 jenů, což je asi 500 USD. Ale to není vše! Spolubydlící a šťastný kočičí přítel si mohou užít dalších výhod. Mezi ně patří dárkový bonus, který můžete utratit za svého domácího mazlíčka v kterémkoli obchodě, který se mu věnuje.

Kromě toho vám připomínáme, že se jedná o komplex postavený z ekologicky udržitelných materiálů. Jak oblasti vytvořené pro blaho majitele, tak oblasti pro zvířata nejoblíbenější Japonci jsou podrobně ošetřeny. Stručně řečeno, tato zpráva si zaslouží sdílení, zejména v období, jaké zažíváme, ve kterém se trh s nemovitostmi a stavební trh jeví ve fázi zastavení. To vše nám dává naději na výrazné oživení světových nemovitostí a ... proč ne, také na zlepšení studia potenciálních nových investorských klientů.

A vy, koupili byste si někdy pro svého čtyřnohého přítele nový dům? Během čekání na vaši odpověď vás zveme, abyste znovu sledovali náš blog!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB