Sousedství 15 minut: zprávy po Covidovi

Jak jsme často uváděli, Covid-19 představoval a bohužel stále představuje důležitý problém. Jak na ekonomické, sociální, tak na environmentální úrovni. Nemovitosti z těchto omezení rozhodně nejsou osvobozeny, ale existuje. Jak říkali starověcí „z nutnosti, ctnosti.“ Ve společnosti Realigro jsme si všimli a všimli si, jak tato situace ve skutečnosti představuje odrazový můstek pro obnovu. Ekonomicky, ale také pro trh nemovitostí. Nejde jen o inovativní strukturování prostor, ale také o služby dostupné občanům. Novinka je vymezena kolem konceptu: koncepce „sousedství 15 minut“. Z čeho je vyroben a jak je charakterizován?

Pokud jste také zvědaví, musíte udělat jednu věc. Pečlivě si přečtěte následující řádky. Chystáme se vás přepravit do budoucnosti nemovitostí. Nejprve začneme s analýzou předkovovských problémů v oblasti nemovitostí. Nepochybně je třeba překonat limit související s nedostatečnou udržitelností životního prostředí. Obecně platí, že zejména zelené plochy jsou také daleko od městských aglomerací. Jak rovněž navrhlo EK v roce 2013, je také vhodné posílit méně rozvinuté oblasti, a to díky projektům na ochranu „zelené“. Kupujících rezidenčních oblastí v blízkosti parků nebo obecně nedaleko přírody stále více a více. Dále je třeba si uvědomit, že jedním z nedostatků, které byly během izolace nejvíce pociťovány, byla absence venkovních prostor. Jak bude tedy nakonfigurována nemovitost budoucnosti? Zde se utváří projekt tzv. 15minutového sousedství. Je to jen nový způsob koncipování městské reality. Chytřejší, rychlejší a především lépe propojené. Proto jsme se přesunuli ke kvalitativnímu skoku, který jde nad rámec pouhé struktury vlastnosti. Více či méně přesvědčivé a trendy pro realitní trh. Podstatná změna se dotkne čtvrtí.

Abychom se vyhnuli nadměrnému cestování, zejména ve velkých městech, kde se případy Covidů denně množí, pokusíme se vytvořit sousedství pouhých 15 minut od všech potenciálních služeb nezbytných pro jejich fungování. Ale také pro občany. Jakýsi centrální nervový systém s dobře distribuovanými a ne příliš dlouhými periferními kanály. Řešení, které dobře ocení hlavní evropské společnosti, a které pravděpodobně povede různé vlády k tomu, aby do něj investovaly. Není však možné vědět, jaké bude načasování přijetí tohoto nového městského managementu. Jisté je, že jde o skutečnou revoluci, která obsáhne současné nemovitosti a promítne je do budoucnosti. Pokud jste zvědaví vědět více o této a o mnoha novinkách na realitním trhu, no .. zůstaňte v obraze na našem blogu Realigro!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB