Nový kolaps nájemného

Nedodržení plateb je jádrem post-Covid krize. Státní dotace byly použity po celém světě na pomoc nájemním smluvním partnerům. Poté, co jsme již podrobně analyzovali některé případy související s tímto tématem, dnes budeme analyzovat již tak kritickou situaci Big Apple. Ve skutečnosti existuje mnoho nájemníků, kteří si nemohou dovolit platit nájemné v New Yorku. Mluvíme o tisících lidí, kteří se i přes pomoc vlády snaží bojovat s platbami.

Hovoříme o velké části obyvatel New Yorku. Asi dvě třetiny občanů žijí v pronajatých domech. Na rozdíl od mnoha jiných zemí nemá stát New York kulturu nákupu nemovitosti. To znamená, že pro amerického občana je logičtější podepsat kupní smlouvu. Opatření v oblasti sociálního distancování rovněž zvýšila míru nezaměstnanosti. Navzdory tzv. Inteligentní práci mnoho společností bohužel muselo učinit více než bolestivé rozhodnutí. To znamená, že mnoho pracovníků zůstalo doma, ale nezaměstnaných. To představovalo velmi závažnou vůli, která, jak se zdá, nemá žádné známky zotavení. Také si myslíme, že nájemné v New Yorku je více než dvojnásobek národního průměru. Federální vláda se však pokusila chránit tzv. Hypoteční trh. Jako ? S moratoriem a nepřetržitým odkladem pro majitele domů a upisovatele. Ale v reálných číslech v nejvíce avantgardním městě v Americe přes 700 000 domů k pronájmu zcela ztratilo své výdělky.

Jediní, kdo zůstali nad vodou? Ti, kteří dostali takzvané „dávky v nezaměstnanosti“. Dávky, které mohou dosáhnout maximálně 600 USD týdně. Pojďme mluvit o 350 eurách. Příliš mnoho, příliš málo lidí, aby čelili takové katastrofě. Dosáhla dokonce neuvěřitelných úrovní. Stejně jako iniciativa, mnoho majitelů, kteří se rozhodli nabídnout nájemcům bezplatný měsíční nájem. Problém však zůstává vysoký, vzhledem k tomu, že v současné době je příliš mnoho spolubydlících nezaměstnaných a že nemohou krátkodobě splatit žádné dluhy.

Abychom pochopili závažnost situace, je třeba přemýšlet o tom, kolik skutečně stojí podepsání nájemní smlouvy a především její udržení. Mluvíme o 2 600 $ měsíčně. (sníženo zpět na 2 300 $ na období Covid). Není proto divu, co bylo řečeno v úvodní části naší zprávy: nájemné je považováno za primární možnost, protože je levnější. A navzdory všemu zůstává situace v New Yorku opravdu dramatická.

Jak se bude situace vyvíjet? V tuto chvíli není možné mít nějaké novinky. Chcete-li to zjistit, zveme vás jako vždy, abyste zůstali na našem portálu stále aktuální. Budete moci najít všechny novinky na světovém trhu s nemovitostmi a se zvláštní pozorností také na Covid Emergency. Nenechte si ujít další zprávy!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB