Benátky a pohodlí: kde nyní koupit

Benátské filmové bienále přilákalo mnoho zájemců z celého světa. Od jednoduchých zvědavých až po ty, kteří touží po přemístění a doufají, že najdou smlouvu.
Stručně řečeno, plovoucí město je v tomto období v paměti všech a samozřejmě také v paměti Realigra. Dnes jsme se tedy rozhodli zaměřit náš sloupek na potenciální příležitosti v Benátkách. Připravte se, protože se chystáme poskytnout vám některé základní informace pro investování do nemovitostí tohoto nádherného města!

Je třeba vycházet z předpokladu, že na italském poloostrově je to příznivé období pro investování. Benátky byly vždy realitou daleko od ekonomického a realitního pohodlí. Jeho geografická konformace mu umožnila být světovým unikátem. Zaslouží si extrémně široký luxusní segment. Nabídka se zvyšuje, zejména u konstrukcí s balkony a venkovních zahrad, které, jak je známo, byly po uzavření velmi žádané.
Bez těchto externích prostředí také nechybí žádosti o byty.

Nejatraktivnější oblastí je čtvrť Rialto. Centrum města, kde sídlí většina kanceláří. Kolik však stojí nákup nemovitosti v této oblasti? Jedná se hlavně o dobové nemovitosti, které začínají na 5 000 eur za metr čtvereční, aby dosáhly maxima 8 000, pokud si budete užívat panoramatický výhled na slavnou

Canal Grande. V módě je také čtvrť Castello, která se na benátském realitním trhu prezentuje s rozhodně dostupnější průměrnou cenou. Od 2500 do 3000 eur za metr čtvereční.
Pokud se jedná o nejdostupnější oblasti, které z nich budou nejluxusnější a luxusní? Nepochybně na prvním místě ji najdeme: Piazza San Marco, historické srdce Benátek. V tomto případě vyžaduje renovace historické budovy minimální náklady 6 000 eur na metr čtvereční, a to až 15 000 pro všechny budovy, které mají výhled na náměstí a mají zvláštní historický význam.
Je zřejmé, že mluvíme o Benátkách, takže mnozí kromě domu, který má být obnoven, hledají také soukromé kotviště. Protože víte, velká voda je v určitých obdobích roku značným problémem.

Doporučuje se tedy žít v benátském stylu na 365 stupních!
A nájemné? Zdá se, že tento trh má také dobré období, a to především díky všem dojíždějícím, kteří z čistě pracovních důvodů potřebují dočasnou podporu v Benátkách. Chcete-li mít jasnou představu o tom, kolik může stát podepsání nájemní smlouvy v tomto městě, vězte které nepřesahují 700 eur měsíčně. Poměrně skromná postava, vezmeme-li v úvahu uměleckou krásu města a ceny, které jsou v současné době v italských nemovitostech. Pokud vás tedy také zajímá, nejen na filmovém festivalu v roce 2020 ... ponořte se do nemovitostí v Benátkách!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB