Podzimní novinky home deco

Změna sezóny je na nás a my v Realigro vás chceme potěšit všemi novinkami podzimu 2020. Aby váš domov dodržoval nové trendy, nemusíte utrácet jmění. Jak víte, náš tým vás vždy chce nasměrovat k levnějším a efektivnějším alternativám. Pokud tedy hledáte změnu vzhledu, ale pro svůj domov, musíte udělat jen jednu věc. Přečtěte si další řádky a dělejte si poznámky. Pokud jste tedy připraveni, můžeme začít s kolekcí podzim-zima pro váš domov!

Nejprve je třeba poznamenat, že domácí dekorace bere na vědomí módu. Letos se nikdy nelíbí látky, které budou vidět na přehlídkových molech, budou také protagonisty podzimního vybavení. Zejména svetry představují podzim jako celek, a to jak z hlediska konceptu, tak i jako zátěž. Proč je nepoužívat také k vybavení a zpříjemnění domova? Takže první velké uvítání sezóny listí, dáváme to s přikrývkami '' robustní pletené ''. Proto si i letos zachovávají svoji pozici, ale s působivějšími barvami, a to natolik, že jsou aktivní součástí domácího designu. Pro denní místnosti doporučujeme teplé barvy Země ve všech jejich odstínech, pro spací tmavé a chladnější.

Dalším prvkem, který bude mít zásadní význam pro vybavení vašeho domova na podzim, je příroda. Pokud máte štěstí, že žijete ve venkovském prostředí, doporučujeme vám projít se a najít typické prvky podzimu. Listy, větve nebo dokonce sezónní ovoce. Využijte všeho a běžte na youtube a najděte některá kutilská videa, která vás mohou inspirovat.
Pokud naopak nejste připraveni radikálně změnit vzhled svého domova, ale raději postupujete krok za krokem, začněte barvami. Nechte typické letní odstíny a přejděte k neutrálním odstínům. Malý tip: hořčice bude barvou roku, tak zkuste už utéct!

Pro podzimní revoluci jsou také nezbytné závěsy. Vyberte si textury, které mohou být těžší také vizuálně, ale především jako materiály. Pozdravte svěžest prádla a přivítejte teplejší alternativy.
Další móda určená k oživení na podzim je móda z kovových materiálů, jako je měď. Kromě estetického vzhledu vám vystavení kuchyňského nebo krbového náčiní okamžitě přinese podzimnější dopad na váš domov. Odborníci dokonce doporučují nahradit obrazy těmito zastaralými nástroji.

Nakonec, aby se váš dům mohl od léta do podzimu kompletně proměnit, zdůrazňují návrháři důležitost dřeva. Zkuste zvýraznit dřevěný nábytek a pokud potřebujete vyměnit staré stoly, využijte příležitost investovat do dobrého dřevěného nábytku. Kromě toho, že vydrží déle, zaručí vám okamžitý podzimní efekt, který však můžete využít i v dalších ročních obdobích.

Stručně řečeno, toto bude hnací silou domácího dekoru „podzim 2020“. Jste připraveni je napodobit?

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB