Luxusní domy na venkově: nový anglický trend

Někdy se doporučuje návrat k počátkům. Britští investoři si to dobře uvědomují a rozhodli se zvolit poněkud neobvyklé řešení. Úzce souvisí se světem nemovitostí. Jak jste mohli z názvu uhodnout, mnoho z nich má zájem o koupi nemovitosti na venkově. Je však vybaven veškerým luxusem. Skutečný obrat, který si zaslouží analyzovat náš pozorný tým! Pokud tedy toto téma vzbudilo zvědavost i u vás, existuje pouze jedno řešení. Chcete-li pokračovat ve čtení dalších řádků. Tuto novinku tedy můžeme zahájit!

Vycházíme z předpokladu, že jak je bohužel známo, období, které zažíváme, není nejlepší. Snažíme se všemožně přizpůsobit této nové a smutné realitě. Změna návyků a často práce na sobě. Bylo však zjištěno, jak přímý a nepřetržitý kontakt s přírodou může být platným spojencem v tomto boji proti změnám z Covid-19. Zdá se, že ve Spojeném království, kde je situace více než dramatická, není pochyb. Investice do nemovitostí musí být jedinečné: investice do domu na venkově, obklopeného zelení. Ale nejen jakýkoli dům, ale realitní klenot ve všech ohledech. Trh s luxusem se proto, zřídka, který se může změnit, zdá být zvláště zasažen pandemickou mimořádnou situací.

Překvapivá je skutečnost, že právě v loňském roce, ve stejném období, ztratily anglické luxusní domy na venkově svou přitažlivost. Důvody? Je jich mnoho. Počínaje velmi vysokými daněmi, od nejistoty vyvolané brexitem, až po závěr s vysokými náklady na údržbu. Bezpochyby vyšší než přístřešek v centru města. Riziko, tedy konkrétní realita, nového uzavření, ukázalo, že i pro ty nejbohatší je důležité trávit čas uvnitř domu obklopeni přírodou. Vrchol, který měl stejná čísla mezi koncem roku 2007 a začátkem roku 2008. Není proto překvapením, že loni jediný venkovský a luxusní britský dům dosáhl 15 milionů liber. Scénář je proto předurčen ke změně. Ve skutečnosti se to již mění. Téměř 20 venkovských statků v Anglii bylo prodáno a nabídnuto za více než 15 milionů £ (každý).

Abychom se pokusili dát tomuto fenoménu určitý druh autorství, byl odborníky definován jako „Covidův efekt“. Data ukazují, že u nabídek na trhu v tomto nejednoznačném roce 2020 došlo k explozi jejich cen o 182%
Jak se bude situace vyvíjet? Bude to jen dočasný efekt, doufejme, že pandemická situace, nebo bychom měli očekávat skutečný návrat k základům? Během čekání na nalezení odpovědi na tuto otázku vás zveme, abyste zůstali informovaní. Jak? Sledujeme každý den ty nejnovější zprávy týkající se realitního trhu, designu a mnohem, mnohem více!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB