Kambodža a nemovitosti: klesající ceny

Je známo, že světová nemovitost měla v roce 2020 obrat. Z těchto zemí, kterým se podařilo proměnit kritické problémy v příležitosti, identifikujeme Kambodži. Ve skutečnosti je součástí první světové desítky, která prošla oživením, které začalo loni v roce 2019. V posledních 14 letech došlo k nárůstu zájmu, což přineslo o 7% vyšší tržby.

Výnos se navíc objevuje také v pronájmu, ve městě Phnon Penh. V této realitě identifikujeme ceny nemovitostí mezi nejnižšími v celé Asii. Není proto divu, že kambodžská nemovitost v průběhu let výrazně rostla. Vazby s Čínou pozitivně ovlivnily trh, i když pravděpodobně dojde k zastavení kvůli Coronavirus. Doufáme, že tento pat může mít omezený účinek na celou asijskou nemovitost, aniž by to ohrozilo její obrat.

Ale díky dokončení letišť Sihanoukville a Siem Reap se zdá, že poptávka je v současné době nepřetržitá. Nepochybně pomohly dotované sazby a především skutečně přijatelné ceny nemovitostí. Průměrný, ve srovnání s Asií, který umožnil vznik Kambodže ve srovnání s hlavními zeměmi, zejména těmi, které zastupují ekonomická a finanční centra.
Turismus rozhodně pomohl místním nemovitostem, propagoval a povzbuzoval nové turistické vlny, které se díky mimořádně výhodným prodejním smlouvám změnily na migrační vlny.

Sektor nemovitostí v Kambodži však nekončí. Opravdu. Díky nárůstu poptávky byl také vyzván stavební sektor (druhá strana mince). Nové komerční budovy, aby se naplnilo zaměstnávání nových pracovníků, další obytné komplexy, zcela revolucionizovaly panorama hlavních měst. Je však třeba poznamenat, že síla Kambodže je dána homogenitou zjištěnou na úrovni zlepšení bydlení. Díky externím nabídkám se dokonce i místní obyvatelstvo rozhodlo přizpůsobit se zprávám, pokud jde o nemovitosti, investice do nových budov, pronájem nebo prodej předchozích. Spravedlivý kompromis, který umožnil nováčkům investovat do rostoucího trhu s nemovitostmi, aniž by utratili jmění!

A navzdory skutečnosti, že kambodžský trh je pro mnohé hranicí, můžeme národ definovat jako mladý. Přibližně 60% nových obyvatel a zaměstnanců dosahuje průměrného věku 30 let. Zhoršení, které zřejmě prospívá národní a asijské ekonomice.

Jak se bude kambodžský trh vyvíjet, je zjevně tajemství. Chcete-li to zjistit, vše, co musíte udělat, je i nadále aktualizovat na našem blogu!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB