Španělská nemovitost zápasí s Coronavirus

V posledních dnech se bohužel stále více států potýká s vážným potížím, pokud jde o nebezpečí Coronavirus. Trh s nemovitostmi není z těchto problémů osvobozen. A abychom poskytli celkový obrázek o evropské situaci, dnes jsme se rozhodli analyzovat španělskou situaci, která se zdá být pro nemovitosti skutečně kritická.
Podle článku v New York Times se Coronavirus minulý víkend přesunul do epicentra do Španělska. Velmi vážná situace je tedy španělská, která potvrzuje 10 000 pozitivních případů. To vedlo ke kolapsu zájmu o nemovitosti ve Španělsku, které až před několika týdny dosáhlo opravdu pozitivních výsledků.

 Ve skutečnosti se začátkem roku 2020 Španělsko stalo jednou z nejdůležitějších turistických destinací, do nichž se má investovat. Životní náklady přizpůsobené potřebám každé sociální typologie, otevřená a přívětivá kultura byly vždy průkopníky, které přitahovaly velké množství potenciálních kupců. Počátek šoku paralyzoval španělské nemovitosti, zejména v rezidenčním sektoru.
Tento šok však nesmí být analyzován pouze z negativního hlediska. Nepředvídaná situace musí být ve skutečnosti prodloužena ve střednědobém a dlouhodobém horizontu. Kritičnost jistě podstoupí skutečný obrat, když se ceny nemovitostí sníží, což představuje velmi zajímavou příležitost pro zúčastněné strany.

Pokud jde o trh s druhým domovem věnovaný leasingům, zdá se, že má nějaké další deficity. Zaprvé je to typ smlouvy, který dosud není příliš populární. Ve skutečnosti pouze malá skupina, obvykle zastoupená mladšími, se rozhodne ze zřejmých důvodů podepsat nájemní smlouvu. Na vrcholu motivace je samozřejmě studium. Ale v tak kritickém období, ve kterém všechny vedlejší činnosti, včetně univerzit, zůstávají uzavřené, jak může nájemní smlouva pokračovat nebo být horší?

Stručně řečeno, situace ve Španělsku se oproti minulému měsíci doslova zvrátila. A nejděsivější je absence dobře definovaných časových vyhlídek. Mezitím se španělská vláda zjevně rozhodla přijmout opatření, která již byla přijata v jiných zemích, přesně proto, aby se zabránilo situaci extrémního kolapsu zdravotnických služeb.

Nejznámější je korespondence mezi skutečnou pouští v ulicích španělských měst, podobnou té, která se nachází v oblasti nemovitostí.
Nějaká pauza, která by měla vydržet co nejméně. Speciálně pro prodejce.

I když nevíme s jistotou, jaké důsledky bude mít tento jev, který přinese celou planetu na kolena, budeme stále informováni o nejnovějších zprávách z realitního světa, abychom vám mohli poskytnout úplný obrázek o situaci a správné rady, které byste měli následovat!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB