Vakcíny a nemovitosti: slibná kombinace

Kritičnost pandemické mimořádné situace je nyní na globální úrovni nesporná. A je známo, jak je uvedeno v našich předchozích průvodcích, že realitní sektor byl silně zasažen pandemií Covid-19. Dnes jsme se rozhodli zabývat se konkrétním tématem, v souladu s tím, co bylo řečeno v předchozích řádcích. Budeme proto diskutovat o hlubokém vztahu mezi nemovitostmi a havárií Covid, tentokrát pozitivně. Protože ano, je tu něco nového, co dává naději potenciálním kupcům i majitelům nemovitostí. Ten, který se týká objevu vakcíny vytvořené k úplné eradikaci viru SARS COV 2. Takže pokud jste připraveni, můžeme zahájit činnost naší mini kolony.

Vycházíme z předpokladu, že podobně jako v globálních dimenzích, které pandemický fenomén převzal, se zdá, že naděje pěstovaná všemi potenciálními kupci i ostatními je společná. Zájem hrát definovanou roli v globálním realitním prostředí. Pokud byl na začátku nouzové situace nejvíce postižen sektor nemovitostí, dnes je situace diametrálně opačná. Ve skutečnosti přesně den po zveřejnění zpráv o objevu účinné a 94% účinné vakcíny raketově vzrostly podíly některých z největších vlastníků nemovitostí. Zvýšení, které přesahuje 20%. Je třeba si uvědomit, že během první vlny utrpěli jak majitelé kanceláří, tak majitelé jakéhokoli jiného sektoru zahrnutého do cihelného sektoru. A to nejen emocionálně.

Dramatické „vrcholové“ ztráty zaznamenané počínaje „inauguračním“ obdobím, tj. Březnem 2020, až po posledních několik týdnů byly značné. Proto byly zásahy různých národních vlád nezbytné a v některých případech dokonce nedostatečné, aby pomohly všem pracovníkům a nájemcům zapojeným do tohoto sektoru. V předchozích průvodcích jsme se zmínili o španělských, francouzských, německých a italských případech. Zhruba však každý národ pocítil potřebu pracovat, aby se zabránilo úplnému zhroucení sektoru. Není proto divu, že takové optimistické zprávy, i když jsou ještě v plenkách, jako je objev potenciálního řešení Covid-19, vytvořily tento boom nákupů. A to není vše. V současné době neexistuje žádný rozdíl mezi více či méně dobře situovanými sociálními třídami.

Každý, kdo plánuje investovat do nemovitostí, je nyní zaneprázdněn. Protože obecná krize, která dříve stanovovala limity a brzdila jakoukoli akci zaměřenou na podepsání kupní smlouvy, se nyní proměnila v odrazový můstek. Je zřejmé, že není snadné pochopit a především předpovědět, jaký bude trend vztahující se k tomuto jevu. Můžeme vám zaručit, že vás na našem portálu budeme každý den vždy aktualizovat. V naději, že se situace může zlepšit ve všech smyslech, vás zveme, abyste nás sledovali, aby vám neunikl žádný obsah týkající se nemovitostí obecně a ve všech odvětvích s nimi souvisejících. A vy, jste po této dobré zprávě ochotni investovat do nemovitostí?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB