Stavba domů nad supermarkety: novinka nemovitostí

Prostor nikdy není dost. Zejména pro to, co se týká sektoru nemovitostí. Nedávno se v novinách objevily titulky v tom, jak jsou velké nadnárodní společnosti schopny lehce rozrušit i ta nejméně urbanizovaná místa. Převádí je na turistické oblasti a vytváří nové obytné oblasti.

 Nejzranitelnější je samozřejmě koncept environmentální udržitelnosti. V těchto posledních obdobích, kdy poptávka zbláznila a trh není vždy schopen uspokojit všechny požadavky sektoru, je vhodné zvolit jiná řešení. Mezi nimi je novinkou, o které se zdá, že ji přijalo několik nadnárodních společností, ale i novinka spočívající v budování bytů nad hlavními supermarkety ve městě. Inovativní nápad, reagovat na potřebu nájemného nebo mnohem levnějších prodejních smluv.

Tyto projekty byly původně realizovány v Německu, ale také jsou plně přijímány od jiných zemí. Zejména žádost o přijetí této nové formy, která by mohla radikálně změnit svět nemovitostí, byla nejoblíbenějšími městy současnosti hlasitě přijata.

Ve skutečnosti jsme již v předchozích průvodcích uvedli, která města jsou pro potenciální kupce nejatraktivnější, přestože životní náklady nejsou tak dostupné. A zde je řešení popsané výše, ukázalo se, že je extrémně platné. Mezi německými městy, které se k projektu připojily, si pamatujeme Berlín (s více než 2000 jednotkami) si pamatujeme Berlín (který se týkal většiny supermarketů), ale také Mnichov a Frankfurt. Jaké jsou však dimenze, kterých může tento jev dosáhnout?
Předpokládá se, že mnoho dalších zemí, dokonce i těch, které mají výrazně nižší životní náklady, jako jsou země ve východní Evropě, přijme tato opatření. V Německu se očekává maximálně 30 000 nových bytových jednotek. Tento jev však bude pravděpodobně mít mnohem širší možnosti.

Ale zůstanou ceny tak? Nebo se zvýší? Pravděpodobně, jakmile se tento jev ustálí a již nebude považován za výjimečný, mohou ceny stoupnout. Pokud však vezmeme v úvahu, že se jedná o konstrukce zaměřené přesně na zvýšení nabídky na základě poptávky, která rozhodně není elitářskou, můžeme dobře pochopit, jak se cenové rozpětí nezmění.

Mezi hlavní národy, které se kromě Německa připojily k tomuto zcela skutečnému Novému obchodu, si pamatujeme:
- Španělsko
- Anglie
- Nizozemsko
- Itálie
- Švýcarsko
- Dánsko
- Irsko
- Portugalsko

To je skutečně jedinečná inovace, navzdory její jednoduchosti, protože dává nemovitostem novou tvář. Ekonomický sektor, který může být flexibilní (ještě více) potřebám trhu, který se stále vyvíjí.

Chcete se dozvědět více? Chcete-li mít přehled o novinkách týkajících se světových nemovitostí, jednoduše vám doporučujeme přečíst si každý den naše články!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB