Riziko vystěhování: vážná situace v USA

Recese ve světě kvůli Covid - 19 je pociťována, zejména v USA, jedné z nejvíce postižených zemí. Přes četné návrhy vlády na zastavení současné situace, která je nesmírně kritická, se zdá, že neexistuje žádné životaschopné řešení pro oživení země. V předchozích průvodcích jsme se tímto tématem již zabývali, analyzovali jsme však různé plány zaměřené přesně na ochranu investorů i vlastníků nemovitostí. Bylo zdůrazněno, že zejména nájemní trh je z hlediska řízení nejproblematičtější z důvodu neplnění samotnými signatáři smlouvy. My v Realigro jsme se rozhodli problém znovu prošetřit a pokusit se pochopit, jak se po určité době tyto okolnosti vyvinuly.

Bohužel nemáme dobré zprávy pro naše čtenáře, protože podle odborníků v oboru čelíme nejzávažnější globální krizi bydlení na ekonomické úrovni. Zatímco se Trumpova administrativa pokouší studovat praktická a rozhodná opatření, guvernéři tuto krizi již nějakou dobu bojují. Ve skutečnosti mnoho z nich schválilo občas šokující opatření k omezení pandemie (na ekonomické úrovni). Velká pozornost byla věnována splátkám hypotéky a hypotetickým vystěhováním, která riskují asi 40 milionů Američanů.

Na federální úrovni si však prezident Spojených států amerických vyžádal další moratorium, opět na téma nájemného. Takzvaný „Caresův zákon“, který vychází z této potřeby, ve skutečnosti zavedl opětovné uplatnění moratoria na všechny nájemníky, kteří žijí v budovách financovaných ústřední vládou, ale pro něž lhůta splatnosti již uplynula loni v červenci. . Ve skutečnosti je hlavním problémem právě toto. Ve skutečnosti je počet nájemníků, kteří byli již v obtížné situaci před vypuknutím globální pandemie, velmi vysoký. Abych byl ještě přesnější a poskytl mnohem podrobnější finanční obraz, jen si pomyslete, že polovina nájemců nebyla schopna zaplatit.
Od prvního srpnového týdne již třetina nájemců již není schopna platit leasingové splátky.
Není přesně známo, jaké důsledky bude mít tento jev.

Taková kritická situace se jistě neočekávala, protože se očekával návrat k polonormalitě. Bohužel, co ještě zhoršuje tyto okolnosti, je vysoký počet infikovaných lidí, kteří v současné době zatěžují celý zdravotní systém. Nemáme potřebné prostředky k tomu, abychom poskytli okamžitou vizi toho, jaká bude budoucnost Spojených států. Investoři i vlastníci by však měli slyšet neustálý závazek místních a mezinárodních vlád řešit nouzovou situaci Covid-19. Do té doby vás zveme, abyste sledovali náš blog Realigro!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB