Holandská nemovitost: jak se pohybovat?

Světové nemovitosti utrpěly těžkou ránu kvůli Coronavirus. Nemůžeme však hovořit o společném postoji ohledně postpandemického zotavení. Jeden z nejzajímavějších trhů v historii, Nizozemsko, se postupně začíná znovu. Jak by se ale měli chovat investoři do nizozemských cihel? Proto jsme se dnes v malé zprávě věnované holandské realitě rozhodli odpovědět na pět nejčastěji kladených otázek. Takže pokud jste připraveni, můžeme začít!

Začněme analýzou nejpopulárnějšího trhu v celé oblasti. To znamená Utrecht. Jaké budou důsledky pandemie? V současné době dochází ke zvýšení nabídky. Mnoho majitelů musí mít okamžité ekonomické jistoty. Jen čelit tomuto kritickému období. Na trh bude uvedeno tolik „druhých domácností“. Dokud nebudou moci vzbudit zájem o potenciální investory.

Je spontánní pochopit, jaký je cenový trend. Během této fáze totální blokády se zvýšil počet těch, kteří hledali ubytování. Mnoho domů se tedy prodává za stále vysokou cenu. Na rozdíl od mnoha jiných zemí, kde právě kvůli Coronaviru byly ceny nemovitostí drasticky sníženy, aby se podpořila ekonomika.
Ale navzdory všemu zjevně není nedostatek výjimek. Stručně řečeno, stačí hledat nabídku, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám, v naději, že bude také výhodná.

Analýzou možného prodeje se návštěva nemovitosti stala problematickou. Je to povoleno? Samozřejmě ano ! Ale za následujících podmínek.
Lidé, kteří mají přístup do domu, nesmí překročit maximální limit tří osob. Udržovaná vzdálenost musí být alespoň 1,5 metru a samozřejmě je nutné dezinfikovat ruce, nosit rukavice a masku.

Stručně lze říci, že navzdory těmto malým trikům nizozemská nemovitost neprošla významnými změnami. Je třeba pochopit, jaké důsledky bude mít tato situace na ekonomické, ale především sociální úrovni. Hlavní otázky, na které stále nelze odpovědět, se týkají cíle, který se objeví mezi investory, nejoblíbenějšího segmentu nabídky a v neposlední řadě, jaké bude smluvní typologie, která bude nejoblíbenější. Obecně jsme viděli, jak odpověď na tuto poslední otázku vyvolává obvykle kulturní faktor. Například v sousedním Německu si vyberete nájemní smlouvy, na rozdíl od jiných zemí, kde je nákup nemovitosti povinným krokem v životě každého občana. Jakýsi stavový symbol.

Pokud se také zajímáte o ponoření do nizozemské nemovitosti, nebo jste prostě zvědaví, abyste se dozvěděli více, musíte na našem portálu nadále zůstat naladěni!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB