Když je země na prodej

Svět nemovitostí nás nepřestává překvapovat. Vyvíjí se podle módy, potřeb a podle toho, jak jsme schopni vidět očima, dokonce i během pandemie. Abychom se pokusili usnadnit čtení, rozhodli jsme se věnovat naše dnešní novinky velmi bizarnímu prodeji. Ve skutečnosti byla ve Francii uvedena do prodeje malá vesnička. Zdá se to absurdní, ale je to čistá realita. Pokud vás však zajímá více, přečtěte si následující. Předpokládáme, že se rozhodně nestává každý den vidět prodejní reklamu na vesnici.

Ale vězte, milí čtenáři, že to není jen tak nějaká vesnice. Dotyčným objektem je vesnice z 15. století v Loiře, přesně dvě hodiny od Paříže. Cena je 845 000 eur. Pojďme se ale společně podívat, z čeho se tato vesnice skládá. Rozšíření je asi osm hektarů obklopené lesy, nádhernými jezery, kde je také možné lovit. Izolovaná oblast, ale zároveň ideální pro ty, kteří milují přímý kontakt s přírodou. Pojďme však do podrobností. Kolik budov je v této oblasti? Až 14, všechny perfektně propojené venkovskými cestami, spojené pecemi na dřevo, které dokonale navozují atmosféru minulosti. Jediná budova s úctyhodnou recepcí je hlavní. To znamená, že oblast je snadno přeměnitelná na bed and breakfast systém.

Je zřejmé, že se jedná o budovy, které je třeba kompletně zrekonstruovat, protože počasí a časový posun budovy výrazně změnily. Kromě toho je možné zaznamenat přítomnost starověkých znaků, které demonstrují starodávné použití některých struktur. Patří mezi ně boulangerie a brasserie. Dopravní značky také zůstaly téměř nedotčené. A právě to dělá tuto realitu tak zvláštní. A pokud si myslíte, že taková reklama byla neúspěšná, mýlíte se. Bylo mnoho lidí, kteří projevili zájem stát se investory těchto 14 struktur. Ale stále se nikdo nestal vlastníkem. Především kvůli společnosti Covid, která neumožňovala včasné uzavření různých smluv a která mnoha nezaručila jejich podpis kvůli nemožnosti navštívit místo.

Ve skutečnosti je třeba poznamenat, že jak jsme již uvedli v předchozích průvodcích, Francie utrpěla velmi silnou reakci, a to jak v případě pandemické mimořádné situace, tak v souvislosti s četnými a v některých případech nepřetržitými teroristickými útoky, které otřásly jak místním obyvatelstvem, tak i ostatními národy. Ve skutečnosti se mnozí, i když byli fascinováni nejzachovalejšími francouzskými oblastmi, báli přistoupit k tak důležitému kroku, jako je investice na trhu cihel. Nevíme tedy, kdy bude tato dohoda uzavřena a kdo bude šťastným investorem. Jsme si však jisti, že vás budeme neustále informovat o trendech ve světě nemovitostí. V naději, že pandemická pohotovost může být jen vzdálenou vzpomínkou.

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB