Pantone 2021: jak se mění nemovitosti

Jak víte, svět designu je úzce spjat se světem realitního trhu. Oba je můžeme definovat jako dvě strany stejné mince. Zejména design, a tedy i domácí dekor, vám umožní dát osobnosti vlastnost. Po módě, podpoře nejvtipnějších trendů nebo oprášení těch zapomenutých. Nyní jsme doma rovně. Tento rok 2020 byl poměrně těžký a ztráty bohužel nebyly zaznamenány pouze na ekonomické úrovni. Ale doufáme, že příští rok bude lepší, chceme věnovat tento nový sloupec něčemu novému.

Ten, který zahájili barevní géniové. Pro ty, kteří jsou v tomto odvětví praktičtější, vědí, o čem mluvíme. Začněme ale pořádkem a pokusme se definovat, kdo je nesporným protagonistou dnešních zpráv. Tuto zprávu učinil institut Pantone. Pro ty, kteří to neznají, je Pantone nejvyšší mezinárodní autoritou ve světě barev. Na konci každého roku Pantone vždy rozhodoval, který odstín bude v následujících 365 dnech mistrem v různých odvětvích, jako je móda, průmyslový design, grafický design, a trochu se podívejte i na design interiérů! Letos nás ale vybraný úkol překvapil. Protože pokud v loňském roce to byla modrá jako vítězná barva, pro rok 2021 byla zvolena kombinace dvou odstínů: šedé a žluté, respektive PANTONE 17-5104 a PANTONE 13-0647. Co tato barevná kombinace umožňuje? Jak bude možné jej použít v domácnosti?

Nejprve musíme předpokládat, že výběr nebyl vůbec náhodný. Jedná se o kombinaci schopnou dodávat světlo a energii v prostředí. Úplně první použití, které lze použít, je tedy právě použití nátěrů, které mají být použity na stěny. Jedním z nápadů je vytvořit místnost se čtyřmi šedými stěnami a jednou žlutou. Okamžitě tak dosáhnete vyvážení barev prostředí a vytvoříte světlejší oblast, žlutou, kam můžete mířit. Ale pro ty, kteří nejsou tak praktičtí a nechtějí se pustit do tak důležitého dotyku, existují i jiná řešení. Například vybavení. Ve všech domech je nábytek, který musí být renovován. Jako spíž v kuchyních. Můžete je tedy překreslit a použít tuto chromatickou alternaci. Okamžitě tento kus nábytku, kromě nového života, dodá vašemu domovu moderní nádech. Ale znovu, pokud nejste opravdu dobří v barvách, nebo možná nejste rozhodnuti, jak moc může podobná kombinace prospět, rozhodněte se pro látky. Například ubrusy, prostěradla, polštáře.

Ale také další příslušenství, jako jsou rámy, schopné okamžitě naplnit dobrou dávku lesku a vitality. Spojení těchto dvou odstínů však jde daleko za hranice použití v oblasti nemovitostí. Zpráva přenášená Pantone má komplementaritu, která je nejen chromatická, ale také a především lidská. Doufáme tedy, že s našimi tipy, jak pomocí nové barvy Pantone vylepšit svůj domov, můžete začít rok 2021 správným způsobem!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB