Znovuzrození za 12 měsíců v Evropě

Bohužel noviny mluví jasně. Evropská, ale i světová situace je opravdu kritická. Covid-19 doslova transformuje trh a často, stejně jako v nejvíce postižených zemích, i ekonomiku. Dochází k přeměně hospodářských činností, které často podlehnou, aby se vytvořil prostor pro ochranu lidského zdraví.

 Ve všech těchto skutečnostech je však správné pochopit, jaké jsou šance na hospodářské oživení v každé zemi, a především v jaké míře lze dosáhnout výsledků obnovy. Zejména podle hlavních ekonomů má nemovitost potenciální ziskové rozpětí, představované příštích 12 měsíců. Odpověď na otevřenou otázku, kterou jsme se zabývali v jednom z našich předchozích průvodců. Jak se tedy podaří vrátit se ke stabilní situaci v Evropě?

Zkusme situaci důkladně pochopit. 75% realitních profesionálů očekává pozitivní výkony. Jak přijde tolik optimismu ve skutečnosti, že se místo toho nazývá světová pandemie? Všechno pramení z jednoduchého dotazníku spravovaného realitními experty a sektorovými ekonomy.

Asi 90% zaměstnanců v evropském realitním sektoru nyní pracuje prostřednictvím inteligentního pracovního režimu. Pro tuto mimořádnou situaci se používá inovativní vzorec, který se však zdá, že z pracovního hlediska dal nový horizont. Stejná skutečnost uvádí, že v současné době byl zvýšen jejich index konkurenceschopnosti práce a podnět ke zlepšení a dosáhl skóre sedmi na stupnici od 0 do 10.

I přes nesporné zpomalení způsobené Coronavirem a první dny přizpůsobení se těmto novým pracovním situacím se zdá, že trh s nemovitostmi jednoduše mění tvar.

Jsme přesvědčeni - podle toho, co propustili ekonomové - protože dosud nedošlo k úplnému zastavení investic nebo transakcí. Zajistit, aby evropský trh s nemovitostmi zůstal otevřený a ne ve stagnaci.

Pokud jde o budoucí předpovědi o trendu na mezinárodním trhu s nemovitostmi, následovaly vážené reakce na základě dlouhodobé ekonomicko-finanční analýzy.

- 1% ekonomů se prohlásilo za optimistickou (pozitivní) výkonnost trhu s nemovitostmi v následujících 90 dnech
- Najdeme stejnou hodnotu v časovém horizontu asi šesti měsíců
- 21% dotázaných se naopak prohlašuje za mimořádně sebevědomé, pokud vezmeme v úvahu období, které skončí do konce roku 2020.


A realitní experti?

Pro ně mnohem vyšší procento optimismu! Pojďme mluvit o 38%! Značná hodnota, která se dobře hodí pro skutečné oživení v tomto odvětví.

Přestože není strach, situace je v pořádku. Realizuje se počáteční globální hospodářská recese, která však jako taková povede k obecnému nivelaci.
Očekává se tedy skutečné zlepšení situace. Mezitím vás budeme vždy aktualizovat na našem portálu.

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB