2020 je minimální

Minimální je styl, který získal v posledních letech mnoho viditelnosti z různých důvodů. Flexibilita, ekonomika a především modernost. Ale obvykle je tento styl spojován hlavně s nábytkem. Ale rok 2020, jak jsme již uvedli v předchozích průvodcích, se bude pamatovat jako rok uzamčení. Období, ve kterém se každý z nás vyrovnal s vlastními domovními zdmi a prostory, často příliš úzký. Co kdybychom vám řekli, že minimum bude nejz symboličtějším stylem roku 2020?

Dobře, ano. Podle odborníků v oboru bude kromě potřeby vytvářet zelenější prostory i po uzamčení potřeba znovu definovat dům, ale v jednoduchosti. Tady jsou trendy, které budou zahrnovat investorské domy v plném minimálním stylu!
Nejprve se rozhodneme pro otevřený prostor. Strukturálně i zrakově. Důvod, proč se pokusíme rozšířit stávající prostory odstraněním rozdělení pokojů. V lidské psychice je po období extrémního omezení zásadní potřeba žít ve větších prostředích. Mezi nejrozmanitějšími požadavky patří nejoblíbenější žádosti podle jasnějších barev a upravitelného nábytku. Ve skutečnosti v posledním období vzrostly nákupy nábytku vybaveného koly nebo „zatahovací“. Jen se přizpůsobit jakékoli situaci a získat zpět prostor. A barvy? Zásadní pro vizuální rozšíření místnosti.

Na začátku tedy s pastelovými barvami, které bijí na odstínech bílé. Šalvěj zelená je také nejpoužívanější barvou v období post Covid. Pravděpodobně kvůli své schopnosti uvolnit zrak a mysl! Druhým důležitým krokem, který se jistě objeví v období po skončení období, je přizpůsobení. Typický pro minimální styl! Takže vždy podle toho, co psychologové řekli, bude potřeba přizpůsobit se základu této kritické závorky, kterou zažila celá planeta.

A to v některých případech i nadále žije. A tento styl bude představovat potřebu změnit dům, s jednoduchostí a především levností. Na rozdíl od ostatních, minimální styl ve skutečnosti umožňuje přepracování toho, co již existuje. To znamená, že nemusíte čelit nadměrným výdajům, ale pouze aktualizovat nebo upravovat zařízení i pokoje.

Nadbytečný bude odstraněn, aby poskytl více prostoru jak místnostem, tak i nejpřesnějšímu nábytku. Kromě toho, opět podle zjištění různých provedených průzkumů, byly hlavní změny ty, které se týkaly pozemků domácích zdí. Ano, pak na malé geometrické vzory s jemnými barvami, které mohou zaručit rovnováhu celého domu.
Co můžeme říci, tato novinka ve světě nemovitostí a bytových doplňků, která se zrodila z dramatického zážitku, se změnila ve skutečné mánie! Chcete-li zjistit více novinek v oblasti nemovitostí, zůstaňte naladěni!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB