Jako v románu: Dům Storm Peaks je na prodej

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké by to bylo, mít možnost žít svůj oblíbený román? Přiznejte se, většina z vás se alespoň jednou v životě ztotožnila s protagonistou literárního díla. Bylo by fantastické mít možnost plně zažít to prostředí, o kterém jsme vždy snili. Co kdybychom vám řekli, že se toto přání může splnit? Dobře, ano. Pro nevyléčitelné romantiky je dům, který inspiroval toto mistrovské dílo, konečně v prodeji. Přesně v Yorkshire najdete Ponden Hall. Chcete se dozvědět více? Pak tedy můžeme zahájit dnešní zcela novou rubriku! Začněme!

Tento sloupec bude neobvyklý. Protože jsme se rozhodli vzít nedílnou součást románu, abychom lépe popsali vlastnosti tohoto nádherného panství. Emily Bronte psala o židli, šatníku a velké dubové truhle. Earnshaw Room dokonale ztělesňuje tento popis. Připomínáme, že v současné době byla rezidence přeměněna na nocleh se snídaní, ale to neznamená, že ji nelze znovu přeměnit na soukromý dům. Pokračováním popisu zdůrazníme přítomnost devíti ložnic. Vše s výhledem na nádhernou krajinu, kde se můžete úplně ponořit. Ve skutečnosti vše bezvadným způsobem připomíná typickou romantickou a zároveň temnou atmosféru přítomnou v románu. Stěny také evokují zašlou éru spolu s rozlehlou zahradou, která obklopuje nemovitost.

Připomíná vám to něco? Nejzanícenější fanoušci Bornte si tento prvek nenechají ujít díky Thrushcross Grange, rezidenci Lintonů, která se má stát domovem protagonisty, jakmile se provdá. A interiéry? Velmi připomínají Wuthering Heights. Pro ty, kteří to neznají, je to dům, kde Catherine Earnshaw strávila dětství spolu se svou první velkou láskou k Heathcliffovi. Jak vidíte, neexistuje žádný prvek, který by mi nemohl připomenout ani jednoduché spojení s příběhem vyprávěným Emily. Ale kdy dům přišel? Z této odpovědi se budete třást. Protože přesný rok je 1634 .. a to není vše. Samotná Emily se v tomto sídle uchýlila těsně po bouři. Tato vlastnost má tedy sama o sobě přidanou hodnotu, protože svou autorku byste mohli znovu prožít par excellence v domě, kde strávila období svého života.

Není proto překvapením, jak Emily Bronte napadlo vyprávět příběh Catherine Earnshawové, která v takovém domě našla útočiště těsně po bouři. Je samozřejmé, že veškeré vybavení je v dokonalé linii se stylem ze sedmnáctého století. Velké koberce zdobí všechny pokoje, strop s dřevěnými trámy zaručuje rustikální styl farmy a postel s nebesy také navozuje romantickou atmosféru, kterou nemůže ocenit jen vášnivý čtenář této knihy.
Cena? Budete se divit. Abyste se mohli stát majitelem této nemovitosti, potřebujete milion liber. Pokud tedy chcete investovat do nemovitostí a jste zamilovaní do prací Emily Bronte, určitě si tuto nabídku nenechte ujít!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB