Fáze 2 pro řecké nemovitosti

Nový, zcela řecký projekt se má začít. Ačkoli se jedná o přestavbu stávající oblasti, přínos tohoto projektu bude skutečně inovativní a zároveň zásadní pro celou řeckou nemovitost. V tak kritickém období, jako je období, které prožíváme, založené hlavně na nejistotě v každém hospodářském odvětví, je správné zdůraznit opatření, jako je ta, o které budeme krátce hovořit, schopná oživit i jediný společenský sektor.

Pokud jste tedy připraveni, začněme tímto úplným ponořením nejambicióznější fáze pro Řecko!
Referenční oblastí je oblast zálivu Faliro. Jedinečná oblast svého druhu, mimořádné krásy, která byla od té doby vybrána jako objekt sanace. Co to znamená pro řecké nemovitosti? Než odpovíme na tuto otázku, pokusme se pochopit, na co se projekt zaměří.

Region Attica financoval výzkum tak, aby bylo dosaženo více cílů, které se rozšíří na hlavní stadion. Tedy včetně okresů Tzitzify, Kallithea a Moschato. Sanace, která zahrnuje obnovu hlavních veřejných děl, ale nejen. Kromě rekonstrukce zátoky jsou plánovány následující:

- Výstavba velkého parku o rozloze 220 hektarů, který poběží po celé nábřeží
- Vytvoření tří parkovacích ploch, z nichž dvě byla postavena pod zemí poblíž pěší zóny, aby občané mohli snadno dosáhnout promenády u moře
- zelená plocha tvořená více než 4 000 stromy a nízkou a tradiční vegetací oblasti Attica, zcela otevřená pro veřejnost
- Dva přechody pro chodce, které nejlépe propojí zázemí s pobřežím
- Nová tramvajová trať bude dokončena během příštích čtyř měsíců

Stručně řečeno, není divu, že rozsah této iniciativy měl národní a mezinárodní význam. Jak tedy z toho všeho využije nemovitost? Za prvé, prodejci budou mít možnost uvést nemovitosti na trh za vyšší ceny, vzhledem k tomu, že získají hodnotu vzhledem ke své poloze ve zcela zrekonstruované oblasti. Nenechte si ujít pohodlí bydlení ve městě, zatímco zůstanete pár metrů od moře. Tento prvek bude zásadní pro budoucí investory, kteří budou hledat správný kompromis mezi místem k odpočinku a dynamickým prostředím, ve kterém se mohou přemístit.

 Ale nekončilo to tam. Vzhledem k pandemické situaci je mnoho váhajících investorů, kteří se dosud nerozhodli o koupi či nikoliv nemovitosti. Vzhledem k tomu, že ve srovnání s evropským průměrem jsou životní náklady v Řecku mnohem nižší, nebude obtížné předpokládat, že mnoho z nich se nalije do řeckých nemovitostí.

Stručně řečeno, typicky městská výhoda, která se promění v odrazový můstek pro jednu z nejkrásnějších zemí k objevování!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB