Únik v zahraničí: nové potřeby

Jak jsme již uvedli v předchozích sloupcích, Covid změnil životy nás všech. Není známo, zda je pozitivní nebo negativní, ale změna je nesporná. Ukázalo se, že během tohoto období, zejména v souvislosti s blokováním, se objevila hlavní potřeba, a to potřeba úniku.

Nezáleží na tom, zda jde o útěk do zelené oblasti stejného domu nebo dokonce do jiné reality. Psychologie investorů je nyní založena na potenciální záruce. To, že se může volně pohybovat od něčího obvyklého prostředí. Z tohoto důvodu nejsou údaje shromážděné hlavními národními a mezinárodními statistickými instituty překvapivé. Ve skutečnosti by jeden ze čtyř vlastníků v Evropě chtěl koupit druhý dům. Trh, který se proto znovu objevuje na úkor všech ubytovacích zařízení, zejména v oblastech s turistickým povoláním.

Ale ne ve stejné zemi. Překvapující je ve skutečnosti nadměrná extremizace tohoto jevu. Mnozí by se ve skutečnosti rozhodli pro domov v zahraničí, což by prokázalo, jak si přeje vyloučit jakékoli nové potenciální nucené uzavření.
Co se ale divíme, jsou nejoblíbenější destinace pro Evropany. Pro Brity zůstává oblíbeným cílem Itálie. Nejrozmanitější a nejbohatší v historii země zachytila a stále zajímá Brity od doby Velké cesty, ale mezi prvními devíti zeměmi, kromě Itálie, která je obzvláště oblíbená pro jižní realitu, si také pamatujeme Kanadu. Národ, známý svou vyrovnaností a smyslem pro přivítání, je ideálním místem, kam se lze znovu přemístit nebo investovat.

Spojené státy jsou na třetím místě, ale není známo, jak dlouho tato pozice v žebříčku může zůstat. Ve skutečnosti současná Trumpova vláda nevytvořila několik pochybností o potenciálních investicích, zejména pro Asijce, očividně nevítaných na americké půdě.

Neméně důležité při výběru druhého domova v zahraničí jsou inovativní a mladá Austrálie a velmi zelené Irsko. Pokud jsou první zmíněné národy propojeny a využívány jazykové snadnosti, nelze totéž říci o Španělsku. Přestože tato země byla mimořádně zasažena mimořádnou událostí, neztrácí své kouzlo. Bod ve prospěch toho, že podle našeho názoru by se také dostal na vrchol žebříčku, a to také s ohledem na kulturní uzavření země z hlediska omezené jazykové flexibility.
Dále nezapomínejme na Nový Zéland, ale zejména na klíčovou roli Francie a Německa.

Ve skutečnosti tyto dva národy nebyly pandemickou ranou ovlivněny, pokud jde o změny cen nemovitostí. Zatímco mnoho zemí, jako je Španělsko, se rozhodlo pro politiku devalvace cen, v těchto případech se stejná strategie nepoužila. Ceny nemovitostí dokonce v některých oblastech dokonce vzrostly.
Nevíme, jak se bude situace vyvíjet a jestli tomu tak bude i nadále. Ale do té doby vás zveme k návštěvě našeho portálu!

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB