Trendy Vánoc 2020

Tady jsme opět na našem portálu věnovaném novinkám, které tíhnou kolem realitního trhu. Každý rok a pro každou příležitost se věnujeme tématickým dekoracím. V kritickém období, jako je to, které zažíváme, se domov stává útočištěm více než kdy jindy. A také abychom oživili ducha a nezapomněli na naše tradice, dnes se zaměříme na to, jak vyzdobit náš domov na nejočekávanější párty roku! Rozhodli jsme se vypsat a okomentovat, které styly budou nejoblíbenější, vždy podle rady odborníků z oboru. Připravte si tedy pero a papír: začněme s tímto ponorem do vánočního domácího dekoru!

První styl, kterému se budeme věnovat, je styl nazvaný '' mignon ''. Ideální pro ty, kteří nechtějí narušit svůj domov, nebo pro ty, kteří nemají velký prostor. Ale také pro ty líné! Základem tohoto stylu je právo vycházet z malých věcí. Strom není nutný, ale větev bude stačit ke zdobení se stejnou péčí jako skutečná jedle. Odborníci také doporučují zdobit předměty každodenní potřeby, jako jsou sazenice, falešným sněhem z bavlny nebo přidávat prvky přírody, jako jsou větvičky a bobule, červenými stužkami. Vánoční barva par excellence! Díky několika trikům bude váš domov vypadat mnohem měkčí a příjemnější.
Druhým stylem navrhovaným odborníky je takzvaná „stará škola“. Pod starým rozumíme schopnost obnovit staré (určené jako již použitý materiál) a znovu je objevit. Příklad? Tartanové látky a kůže k ozdobení stromku nebo dokonce k zabalení dárků. Nebo vytáhněte staré vintage předměty babičky, jako jsou klasické plechové držáky sušenek. Víte, s nádechem barev okamžitě dělají Vánoce! A pak britský nádech: zelená a červená jako hlavní barvy, které doprovázejí spařovače koření nebo zdobí plédy, do kterých se zabalíte. Takže Vánoce také přijdou brzy!

V tomto sloupci a vždy podle neocenitelné pomoci odborníků je prostor i pro ty nejkreativnější. Pro všechny, kteří dávají přednost kutilství před tradičními Vánocemi, to zkrátka udělejte sami! V tomto případě nemůžeme dát tvrdé linie, ale nějaká rada ano! Začněte od stromu! Letos mnozí uznali za vhodné jej nahradit dřevěnými schody. Zdobit, jako by to byly vždyzelené rostliny. Ozdoby naopak žijí uměním ekologické recyklace! Materiály, které se mají znovu použít, začínají od skořápek ze sušeného ovoce až po nyní prázdné skleněné lahve.

A dokonce i v tomto případě, pro ty zkušenější, se navrhuje vytvořit něco od nuly, třeba ze dřeva, terakoty, které okamžitě zprostředkují ten pocit domova, rodiny a Vánoc.
I když tento rok bude jiný, chceme vám připomenout, že je mnohem důležitější než kdy jindy žít v domě, který je skutečně sladký a příjemný. Využijte tedy naše tipy, abyste si vytvořili a ohřáli svůj domov s vánoční tematikou!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB