Nový příspěvek Covid mantry v oblasti nemovitostí

Kdo by si myslel, že rok 2020 bude rokem nemovitostí par excellence? Dobře, ano. Přestože existovalo kritické období související s přizpůsobením se neočekávanému a drastickému zablokování, určitě nelze říci, že dům nebyl ve středu našich myšlenek. Místo, kde jsme byli dlouho uzavřeni, prošlo a pravděpodobně podstoupí transformace.

 V předchozích průvodcích jsme již viděli, jaké byly potřeby majitelů nemovitosti nejvíce vyjádřeny. Kdo v období nuceného uzavření měl příležitost plně se seznámit s vlastnostmi a kritickými otázkami svého bytu. Ale poté, co si všimli, že v poštovních domech Covid musí být, pro ty, kteří v nich budou muset žít, je správné slyšet názory odborníků. Dnes tedy dáme hlas hlavním architektům v tomto odvětví, kteří definovali nejvhodnější pokyny, které je třeba při navrhování nové nemovitosti dodržovat. Nebo jednoduše v přestavbě předchozího.
Začněme okamžitě s 5 výherními tipy!

Číslo jedna: pozor na rozložení prostorů. Prvek zásadního významu je dán řízením prostředí. Není nutné rozšiřovat referenční oblast. Podle názoru odborníků však bude stačit stávající předělat. Během uzamčení každý z nás dokázal pochopit, které místnosti podle našich zvyků vyžadují více místa. A které lze místo toho zmenšit. Nebyla stanovena žádná pravidla. Jen přizpůsobení vašim potřebám!

Číslo dvě: terasy a zahrady také uvnitř! Plán funkčního domu 360 stupňů by měl přísně zahrnovat zelenou plochu. Ale není tomu tak vždy. Proto se v tomto období více než kdy jindy objevila naléhavá potřeba vytvořit zahradu. Podle provedených studií lidé, kteří měli možnost užít si i minimální zelenou plochu, čelili izolaci lépe než ti, kteří se nemohli dostat na balkon nebo malou zahradu.

Proto je více než nutné vytvořit si vlastní (a personalizovanou) zahradu, dokonce i uvnitř vašeho vlastního domu. Proč nemyslet na Zenovou zahradu? Minimální a funkční, rozruší váš domov a dokonce i vaši náladu!

Podle znalců budou povinné dva nové zcela nové příspěvky v domovech po Covidu. Prostor věnovaný inteligentní práci, ale především oblasti dezinsekce. Ten musí mít následující vlastnosti, které jsou funkční pro případnou eliminaci viru:
- Porcelánová podlaha (nebo v žádném případě neporézní)
- Otevřená skříň pro ukládání předmětů
- Přihrádka na boty
- Pokud je to možné, malé umyvadlo, kde můžete dezinfikovat ruce

Může se to zdát přehnané, ale architekti nepochybují. Tato oblast bude nutností, která navždy označí nesmazatelnou značku v historii našich vnitřních návyků. A to zejména v našich domovech.

V neposlední řadě aspekt domácí automatizace. Vytvoření multitaskingového domu bude užitečné a bezpečnější. Jak z hlediska zdraví, tak z hlediska soukromí.

Budeš se také řídit radami odborníků pro svůj domov?

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB