Domácí automatizace v zahradě: novinka úspor

Úspory se nyní staly důležitou součástí výběru nemovitosti. A nejen to. Zabýváme se také zeleným aspektem potenciální volby nemovitosti a obecně vybavení. Zahrada není z tohoto procesu výběru osvobozena. Zejména po období Covid. Zejména s rostoucí technologickou inovací.

Dnes jsme se zaměřili na prvek, který pravděpodobně spadá do hlavní sféry každé nemovitosti. Což znamená, že bez něj bychom se už neobešli. Po tomto období, ve kterém zahrada a otevřené prostory získaly na mezinárodní scéně velkou viditelnost a význam, je nutné za každou cenu vyzkoušet, aby byly inteligentnější a šetrnější k životnímu prostředí. Takže dnes, jak jste mohli hádat z názvu, budeme hovořit o domácí automatizaci v zahradě.

A pak, pokud jste připraveni, můžeme zkusit tuto skutečně diskriminační novinku v procesu výběru našeho domu!

Velmi dobře víme, že technologický trh je obecně vždy v chaosu. Zejména v průběhu našich různých publikací bylo možné analyzovat, jak se změnila struktura domů. A tím i výběr investorů. Domy, které se automaticky rozsvítí, tepelné fasády a inteligentní technologie aplikovatelné na zabezpečovací systémy. Stručně řečeno, mohli bychom pokračovat donekonečna, ale dáváme přednost bydlení na inteligentních zahradních zařízeních. Za prvé, zavlažovací systémy. Ve skutečnosti nesmíme myslet na tyto systémy jako na struktury vytvořené pouze pro velké oblasti určené pro zemědělství.

Ve skutečnosti se mnoho lidí rozhodlo vytvořit v malých prostorech, které měli k dispozici, zelené plochy. Ale i ti, kteří mají rušný život, musí mít příležitost věnovat se tomuto koníčku, aniž by příliš utráceli. Proto myšlenka. Aplikujte domácí automatizaci na zahradnictví, spravujte rostliny i vzdáleně. A především nastavením časových slotů. Tímto způsobem bude možné pomocí smartphonu nastavit různé parametry. Který :
- Teplota vody
- Dávkování podle klimatických podmínek
- Uzavření a otevření závodu na základě časových slotů
- Vyberte různé oblasti určené k zavlažování

Stručně řečeno, jediným kliknutím se vyhnete zbytečnému plýtvání a především poškození rostlin kvůli nedostatku péče a obětavosti.
A co úspory? Mluvíme o významných úsporách, pokud se domníváme, že samoregulace vám umožňuje vyhnout se 50% nákladů a spotřebovat o 30% méně vody. Dále je možné sledovat prostřednictvím pravidelných zpráv vše, co stejný systém odešle do telefonu, který slouží k úpravě všeho.

Kompletní systém, který podle odborníků představuje důležitý moment v historii domácí automatizace. Jaké budou důsledky této nové technologie? Nemáte-li možnost dát okamžitou odpověď, doporučujeme vám zůstat naladěni na našem portálu! Nové zaměření na nemovitosti každý den!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB