Nemovitosti a volby: zvláštní odkaz

Jedním z nejpopulárnějších témat posledního období je téma slavné volby prezidenta Spojených států amerických. Ne, nemáte špatný portál, vždy s vámi mluvíme my v Realigro. Dnes jsme se rozhodli nechat vám objevit opravdu zajímavou kuriozitu. Ten, který se týká podivného spojení mezi americkými prezidentskými volbami s nemovitostmi. Jste zvědaví, že? Buďte si jisti, protože brzy budete vědět více.
Data jsou jasná: volby ovlivňují potenciální kupce nemovitostí. Ale jak?

Předpokládáme, že 16% Američanů uvedlo, že je také ochotno opustit svou zemi, pokud se z privilegovaného kandidáta nestane vítěz voleb. Podrobně je možné identifikovat tři různé makrokategorie. První, složený z těch, kteří by nepochybně opustili zemi, druhý, představovaný těmi, kteří by tuto možnost zvážili; třetí, charakterizovaný těmi, kterým je zaručena výhoda pochybností. Což znamená, že se také změní mapování amerického trhu s bydlením. Ale odkud to všechno pochází? Podle psychologů nejde jen o politickou nespokojenost. Za tímto extrémním rozhodnutím je mnohem více. Ve skutečnosti bude vítězství jednoho ze dvou kandidátů představovat zcela odlišnou dynamiku, pokud jde o finanční a právní překážky, omezené na realitní aspekt. Navíc nárůst rozdílů mezi těmi, kdo by byli v této situaci ochotni opustit zemi, je jasným znamením národa, který se stále více rozděluje na politické, ale i sociální úrovni.

Ale je tu prvek, který spojuje obě frakce. Ve skutečnosti existuje procento, které dává možnost nákupu nové nemovitosti do rukou Nejvyššího soudu. Je to proto, že tento orgán představuje znak práv a ochrany, pokud jde o zdravotní péči a občanský blahobyt, což vede potenciální investory americké cihly k míře nejistoty. Nelze proto odhadnout, kolik lidí a příslušnosti ke kterému státu USA by bylo ochotných se přestěhovat. Jednoduše řečeno, toky nelze předvídat, pokud jde o generování oblastí a příchozích oblastí.

Jediná jistota je dána tímto podivným spojením, které se zdá být vytvořeno mezi politickým rozhodnutím zaměřeným na volbu nejdůležitějšího muže ve všech státech a rozhodnutím o bydlení. Jinými slovy, Američané by měli zájem se přestěhovat, pokud nový prezident není v souladu s jejich hodnotami. Ale je toho víc. Bylo by nesprávné přisuzovat tuto úvahu výlučně a výlučně jednotlivým občanům. Kancelářský trh se také chystá změnit. Vzhledem k tomu, že stejný přístup projevily velké podnikové skupiny.
Stručně řečeno, zdá se, že nejočekávanější událostí Ameriky je destabilizace občanů různými způsoby. Ale chcete vědět víc? Pokud je odpověď ano, pokračujte podle našeho sloupce. Každý den zajímavé články o realitním trhu a o tom, jak takové události mohou radikálně změnit nemovitosti, místní i mezinárodní!

Související příspěvky

Vyhledávání v programu Realigro

 

    účet Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preference

      Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

      Set se Nezobrazovat znovu
    BB